Lányok, ti örülnétek egy ilyen ajándéknak?
Ha a saját pénzéből fizette volna, azt mondom okés, végülis a lány számára ingyen van, csak az idejébe kerül a dolog, de így bunkó fszság az egész.
Konkrétan elverte a csajszi pénzét a saját szórakozására, és még be is akarta adni, hogy ez a lányért van.
Igen, én is rögtön ezt mondtam. Együtt élnek egy ideje, a srácnak elege lett melóhelyéből, most más keres. De amúgy is elég flancolós. Csak tényleg elég mocsok dolog úgy beállítani, mintha a barátnőmnek lenne a meglepi, holott tudja, hogy őt az ilyen dololg nagyon hidegen hagyja.
De hogy mondjak jobbat is: szülinapjára valami X-boxba való játékot vett neki. Neki, aki életében nem játszott még x-boxon... :/
Dobni sztem sosem fogja a csaj, sajnos attól sokkal hülyébb. :( Pedig minden barátja erre biztatja, de ebbe mi nem szólhatunk bele. Figyelmeztettük, innentől kezdve az ő dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!