Lányok, ti örülnétek egy ilyen ajándéknak?
"A pasid fizetett nem? Koszond meg es kesz. Nem a te dolgod."
A kérdésre válaszolj kérlek.
Köszönöm a válaszokat. :) Akkor nem vagyok vele egyedül. Nem engem lepett meg a barátom, hanem az egyik barátnőmet a pasija. A barátnőm teljesen kiakadt rajta, úsznak a devizában+ a pasija sem dolgozik már két hónapja. Mondtam neki, hogy szerintem magát lepte meg ezzel a hülyeséggel, csak ugye kellett egy jó kis fedősztori. Innen a "megleplek drágám" mese.
Valóban nem az én dolgom, csak kíváncsi voltam rá, hogy vajon mi vagyunk csak ilyen maradiak e. :)
15:08: a válaszodból ítélve úgy érzem, hogy te roppant átlagon felülinek gondolod magad. Elárulom, hogy a pasik b@@sznak arra, hogy te kedveled e a kocsikat, vagy sem. Ettől nem leszel menő csajszi, esetleg úgy 5 másodpercig.
Mindenki addig nyújtózkodjon, ameddig a takarója ér. Kívánom neked, hogy kipróbálhass olyan menő kocsikákat, amilyeneket szeretnél, de én igenis boldog vagyok a gagyi sminkcuccaimmal is. Tudod, a csóréknak, és szürke egereknek csak ennyi jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!