Mi lesz később a mai fiatalokból?
Nagyon divat orientáltak. Önfotózásként egoisták (önimádóak). Ha nem lennének egoisták, akkor nem magukat fényképeznék állandóan a tükörben.
Minden divatos ruhával és modern elektronikus dolgokkal körbe veszik magukat.
A Reagan fotóhoz hozzászólnék: "Vörös zászló leng-lengeti a szél, a csaták bíbor hajnalán, ment a hős brigádok élén, sok amuri partizán..."
http://www.youtube.com/watch?v=65oLUWp4FNA
Sírd vissza ezt az időszakot, amikor a hülyét két pofonnal elcsitították. Te 4-et kaptál volna már.
Nem értesz a pszichológiához (csak laikus szintjén), de Csernus szavaival élsz és azt hiszed, nagyon okosat írtál. Ráadásul általánosítasz, ami a buta ember jellemzője. Igen, lesznek a mai fiatalok között semmirekellőek, de nem nagyobb arányban mint bármelyik generáció fiataljai között.
Én meg azt nem tudom mi értelme van ennyire feltűnően, látványosan szembe menni mindennel ami "mai" meg "divatos". Azt hiszed ettől te különb vagy meg felsőbbrendűbb? Az legyen a legnagyobb baja annak a szerencsétlennek hogy követi a divatot, pl olyan nadrágot vesz mint a barátnője, vagy csinálnak egymásról pár képet (vagy magukról). De képzeld attól még lehet belőle értékes ember. És komolyan Te szólod le őket, aki ismeretlen ebereket kritizál az alapján milyen ruha van rajta, meg milyen telefonnal jár. Nem érzed kissé az ellentmondást? :) Ja és a legfontosabb: ők még simán kinőhetik ezt mert tinik, még változik a személyiségük, az élethez való hozzáállásuk, de a magadfajta az megmarad már olyannak amilyen. (De talán te is gyerek vagy még).
És mondom mindezt 26 éves lányként, mielőtt tininek nézel.
#12-es vagyok
Ajánlom ezt a kis hírecskét. [link]
Szomorú, hogy a hír24-nél ezt hírnek nevezik, és hírnek tálalják. A Blikk, Bors meg egyéb kamunapilapok színvonala ez... A magyar meg zabálja. Azt' csodálkozunk, hogy 2/3-ad lett megin'...
Jaj istenem már megint egy "mi lesz a mai fiatalokból" idióta.
Kérdező ne haragudj, de ez a nagy általánosítás a mérhetetlenül buta emberek jellemzője. Kiragadsz pár szélsőségesebb képet, majd keresel egy régebbi képet, ahol a gyerekek barkácsolnak. És most értékesebb embernek tartod magad, hogy te aztán megmondtad? Mert szerinted mindenki ilyen, amilyen képet te belinkeltél? És mégis MIBEN hátráltat téged, milyen rossz hatással van a TE életedre az, ha valaki követi a divatot, vagy olyan ruhákba van, amilyenekbe?
AMúgy szerintem ez a kérdés csak szimplán provokáció, és egy unatkozó kisgyerek vagy. Nem a ruha, meg az elektronikai cuccok alapján kell megítélni valakit. Ez a "mai fiatalok" lerágott csont, és szánalmas ezen csámcsogni. Egyik generáció sem jobb és példaértékűbb a másiknál, mindig lesznek jó és rossz emberek, függetlenül az öltözködéstől, technológiától, divattól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!