Ja nagyon, nekem az egész családomat pakisztáni hekkercsoportok számítógépes vírussal fertőzték meg, ami átterjed emberre is, de szerencsére én ESETet használtam, ezért még élek.
2014. ápr. 12. 23:54
3/8 anonim válasza:
Ha kilépsz az utcára, talán 10.000 magyar mellett lesz egyetlen egy pakisztáni.
Nekünk magyaroknak ők a legkevésbé veszélyesek.
Veszélyes a szomszédod vagy az utcán szembejövő lesz, akivel pitbull/kés/rosszindulat van, nem az, aki a Föld egy messzi pontján van.
Kivéve ha politizálsz. Akkor fél parlament pakisztáni bérenc, ez csak természetes. :-D
2014. ápr. 13. 00:16
4/8 anonim válasza:
Ők is emberek, nem veszélyesek. Csak lévén, hogy ők is emberek vannak elveik, amik veszélyesek. Mint bármelyik másik ember aki nem képes engedni az rögeszméjéből. Ugyanennyire veszélyes az is akinek mondod, hogy valami mást csináljon mint amihez ragaszkodik, és felkapja a vizet, mert ő jobban tudja, aztán agresszióba fordul, hogy eltüntesse a problémája forrását ami a másik ember.
2014. ápr. 13. 01:09
5/8 anonim válasza:
Az atlag paki melyen vallasos. Az elvakultan vallasos ember szuk latokoru, buta. A buta ember veszelyes.
Digo, a cikk amit belinkeltél... ha elolvastad volna, egy ottani rendőr volt balhere, és sorolta be a gyereket is, körülményektől függetlenül. Nem mintha ettől még jobb körülmények uralkodnának ott, és amit a vallásos fanatizmusról írtál, teljesen igaz.
Csak nem az ottani rendőrség miatt kéne ezt és így kérdezni, "ezeknek van 1 csepp eszuk"?
Ez olyan, mintha a mi politikusaink vagy rendőreink baromsága miatt kérdezné azt egy külföldi, van ezeknek a magyaroknak akár csak egy csepp esze is?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!