Sértődékeny vagy?
Én pont azt írtam, hogy nem vagyok sértődékeny, de remélem nem baj, ha válaszolok. Igazából nem nagyon adok mások véleményére, mert úgy gondolom, hogy csakis én változtathatok az életemen, de ehhez az ég világon senkinek semmi köze. Ha pedig valakinek valami nem tetszik, ne tartsa magában, mert elmondhatja a véleményét, maximum nem fog érdekelni és ennyi, mert az én életemen ő nem tud változtatni. És ezért én nem sértődöm meg, mert nem kell szeretnie mindenkinek, mint ahogy én sem szeretek mindenkit.
Hogy mit gondolok a sértődéskenységről? Az két dologtól függ: ki sértett meg mivel. Ha valakinek tényleg alapos oka van megsértődni, akkor tegye. De az ilyen pitiáner hisztiket én sem csípem, nem kellene mindig bolhából elefántot csinálni. Azzal nem értek egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!