Hogyan legyek (kemény)?
Figyelt kérdés
Én eléggé érzelgős vagyok.Egy rossz vicc és már sírok is , mert megbántottak. Elég egy kis pofon és már sirok. Kemény akarok lenni, mit tegyek?
Azt is bevallom hogy fiú vagyok
2014. ápr. 10. 22:20
1/6 anonim válasza:
Hűha.. jó kérdés.. amúgy ezek mellé milyen idős vagy?
2/6 anonim válasza:
sportolj vmit a sport segitség mindenre!:D am sztem nem para hogy ilyen vagy minden ember más ezt dobta a gép elkell fogadni és könnyebb lesz
3/6 anonim válasza:
Ha kemény akarsz lenni, az már gond, mert az ilyenek belülről jönnek.
4/6 anonim válasza:
Tanulj meg uralkodni magadon. Sportolj, ahogyan az előttem szóló mondotta. Pl fuss. Elmondok egy vicces dolgot. Elkezdesz futni, elkezdesz fáradni, és ekkor húzd ki magad, és lélegezz lassan, de mélyeket. Lényeges az egyenes tartás, sőt még a mellkasod is kitolhatod. Ezzel a rekeszizmod fogod edzeni, hogy egyenletesen működjön, és ne adja át magát mindenféle jöttment ingernek, pl az idegességnek. És ha mégjobban koncentrálsz majd megtudod állni azt is, hogy nevess, de attól még jól érzed magad, de ami a lényeg, hogy a negatív érzelmek fölött is tudsz majd uralkodni, mert azok is először a testben a gyomortájékon fejtik ki hatásukat. Az, hogy a fejedben tudod, hogy most sírnod kéne az egy dolog, de ha nem engeded át az érzést a testednek, úgy nem lesz hatása, és elmarad a sírás. Uralkodj a tested fölött, mert te nem a tested vagy, és képes vagy rá, ettől vagyunk emberek, és nem állatok, hogy uralkodni születtünk, de nem a másik fölött, hanem saját magad fölött. Az sokkal nagyobb dolog.
5/6 A kérdező kommentje:
Az évemet kérdezte valaki. 16 éves vagyok. És hogy miért fontos ez?
Szoktam látni, hogy gyengébbeket piszkálják és ez feldühit. De ezellen nem tudok tenni semmit addig amig ilyen puhány vagyok
És még általános iskolás vagyok de nem akarom hogy egy 6.-as velem incselkedjen és a végén én szívjam meg.
2014. ápr. 11. 15:17
6/6 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem írni hogy 8.-as vagyok
2014. ápr. 11. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!