1/11 anonim válasza:
szerintem a mai nőknél nincs lustább.vagy nem tudom egy kettőt lehet e ''nőnek'' nevezni
2/11 anonim válasza:
Hát, a múltkor megkértem férjemet, hogy miután én főzök, takarítok és nincs rá időm, szedje össze a faleveleket a kertben. Úgy 2-3 óra múlva rákérdeztem, hogy sikerült e. Mire a válasz: "Még nincs teljesen kész, de már majdnem elkezdtem".!
3/11 anonim válasza:
Vannak lusta, és szorgalmas emberek. Ezt nem lehet férfi női megkülönböztetéssel megvitatni.
Mindkét nemben megtalálható mindkét csoport.
4/11 anonim válasza:
Én is ismerek pár férfit, aki lusta. De az ismerettségi körömben inkább a középkorú nők a lustábbak.
6/11 anonim válasza:
Ez nem attól függ, mi van az ember lába között.
7/11 anonim válasza:
Erre tudnék most mit írni... de lusta vagyok hozzá :)
9/11 anonim válasza:
Igen, mindkét oldalon vannak lusták, biztos szoros a verseny... de szerintem mi, férfiak lustábbak vagyunk. :)
10/11 anonim válasza:
Az én szerény véleményem szerint úgy érzem, hogy nem tudom.
Viccet félretéve, mint ahogy már előttem jó páran leírták, köze nincs a nemekhez a lustaságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!