Szerintetek ez mennyire gáz?
Figyelt kérdés
nagyon félek a békáktól és ha meglátok egyet elkezdek sírni vagy visítani, és egy képen is el tudom magam sírni. nektek nincs ilyesmi fóbiátok? hogyan győzhetném le?2014. ápr. 5. 21:00
1/5 anonim válasza:
Elég gáz... Hány éves vagy?
Mindenkinek van olyasmi, amitől fél vagy viszolyog, ez természetes. De azért illik ezt kezelni valahogy, és nem elkezdeni bőgni rögtön. Egy kétéves csinálja ezt...
2/5 anonim válasza:
nekem főleg a pókoktól de bármilyen rovartól is iszonyatos fóbiám van... Ha látom azért nem bőgök de halál arra amelyik bemerészkedik a lakásba... Megértelek, de azért meg kell próbálnod kicsit jobban kezelni a dolgot. L24
3/5 anonim válasza:
Egyik ismerősöm a pókoktól fél nagyon,egy másik meg a polipoktól meg a tintahalaktól :)Szerintem nem annyira gáz,hiszen sok mindenkivel előfordul hogy fél valamitől.Gondolj arra,hogy az a kis béka nem árthat neked semmit.Ők is biztos legalább annyira félnek tőled,mint te tőlük:)
4/5 anonim válasza:
A kép már egy kicsit túlzás... Annyira azért ne félj tőlük. :) Viszont megértelek. A pókoktól, meg egyéb rovaroktól én szintúgy kivagyok. Van amikor visítok segítségért... xD De azért ennyire nem. :)
Viszont egy kis jobb kedvre derítő:
5/5 anonim válasza:
én a vérrel vagyok így,rosszul leszek tőle,sírok és kb pánikrohamot kapok ha egy picit is elvágom a kezem,de nem csak a saját véremtől vagyok rosszul..volt hogy kórházba akartak vinni és nyugtatót akartak beadni annyira rosszul lettem a vér látványtól,már egy csepp is elég és ájulás közeli állapotban vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!