Mennyire számít nektek, hogy honnan származik az ételetek?
Figyelt kérdés
Szoktatok-e helyi gazdaságoktól, termelőktől vásárolni, fontos-e nektek, hogy magyar legyen az étel, vagy nem különösebben érdekel?2014. ápr. 5. 15:56
1/3 anonim válasza:
Hogyne lenne fontos, mindig a bevaltakat veszem meg, nem kiserletezek.
2/3 anonim válasza:
Kellene, hogy vegyszermentes legyen, és ne a világ végéről hozzák ide. Csak sajnos ha nem én termelem meg, mindenki azt mond, amit akar, és eladhatja sokszoros áron bioként ami nem is az.
3/3 anonim válasza:
Nekem nagyon fontos, hogy magyar legyen, még akkor is, ha kicsivel drágább mint a behozott termék, de főleg azért ügyelek rá, hogy támogassam a magyar piacot. Persze, az is fontos, hogy miből van, de nekem s támogatás mégis nyomósabb indok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!