Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 23 évesen még van esélyem...

23 évesen még van esélyem valamerre elindulni?

Figyelt kérdés
Ötletem sincs, mit kezdjek magammal. Régen egy csomó tervem volt, de egyik se komoly, még mindig nem tudom, "mi leszek ha nagy leszek", pedig szeretném azt hinni, hogy leszek valami. Ugyan van egy nagyon tróger szakmám, de azt csak azért csináltam meg, hogy mégis tudjak valamit dolgozni, de nem akarom ezt csinálni életem végéig. El lehet indulni még ennyi idősen is, vagy nekem már csak ez marad? Hogy induljak el? Meg hát, mi legyek, ha nagy leszek? Nem tudom eldönteni, hogy amit kitalálnék, meg tudnám-e valósítani, vagy lenne-e értelme, mert mindig azt érzem, hogy bilibe lóg a kezem, ha ilyeneken gondolkozom, mert úgyse sikerül, meg elkéstem, meg különben se vagyok olyan jó képességű. Mit tennétek a helyemben? Tényleg nagyon tanácstalan vagyok, meg egy kicsit elkeseredett is.
2014. ápr. 5. 12:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mik voltak régen a terveid?
2014. ápr. 5. 12:09
 2/11 anonim ***** válasza:
Tölts ki egy személyiségtesztet. Itt adnak tippeket is munkához: [link]
2014. ápr. 5. 12:10
 3/11 A kérdező kommentje:
Az nem is számít annyira, mert csak álmok voltak:) állatvédelem, művészet, média, minden téren voltak álmaim meg terveim, a legutóbbi a grafikus volt. Mindegyikhez lenne kedvem, de vagy túl nehéz oda eljutni, és "úgy se menne", vagy nem piacképes és letettem róla.
2014. ápr. 5. 12:14
 4/11 kriszti715 válasza:
Most mit is dolgozol?
2014. ápr. 5. 12:22
 5/11 A kérdező kommentje:

Neee, kijött a teszten egy csomó olyan dolog, amivel foglalkozni akartam... De ezekből nem lehet megélni:D Vagy minimum előbb kellett volna elkezdeni. Úgyhogy most ugyanott tartok:D

[link]

ez lett különben.

2014. ápr. 5. 12:28
 6/11 anonim ***** válasza:

Kezdj el dolgozni bármit, amire van lehetőség. Közben jobban megismered magad, és ha már tudod, hogy mit szeretnél, de esetleg hiányzik hozzá valamilyen képzés, akkor elkezded tanulni. Ha lesz lehetőség az új munkára, akkor pedig váltasz.

És 23 évesen még semmihez sem késő :)

Én 35 vagyok és most gondolkodom a váltáson. Ahhoz pedig még 5 évet kéne tanulnom, amit kitaláltam :)

2014. ápr. 5. 12:37
 7/11 anonim ***** válasza:

A grafikus szerintem elég jó és elég jól is lehet keresni vele. Ismerősöm is ilyen designer típus és photoshopban pillanatok alatt tud alkotni, rajzolni szabad kézzel annyira nem mondjuk. Az biztos, hogy ha egy grafikus ért a dolgához akkor keresik.

Ha abból indulok ki, hogy ha egy játékot készít az ember akkor ott mindig szoktak és kelenek is conception art-okat rajzolni, később az alapján próbálják lemodellezni 3d-ben az adott dolgokat.

2014. ápr. 5. 12:55
 8/11 A kérdező kommentje:
Lenne is kedvem hozzá, valamikor régen tanultam is egy kis photoshoppot, és teljesen el tudom magam képzelni, hogy nekifogok rendesen, de az kedvetlenített el, hogy valamilyen összesítésben benne volt a legfeleslegesebb szakmákban, meg nem is látok annyi helyet, ahova grafikus kellene. Meg félek, hogy a legtöbb melóhoz protekció kellene, tőlem meg elé távol állnak az ilyen dolgok.
2014. ápr. 5. 13:04
 9/11 kriszti715 válasza:
De amugy moat mit is dolgozol?
2014. ápr. 5. 13:18
 10/11 anonim ***** válasza:
francia idegen légió
2014. ápr. 5. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!