23 évesen még van esélyem valamerre elindulni?
Neee, kijött a teszten egy csomó olyan dolog, amivel foglalkozni akartam... De ezekből nem lehet megélni:D Vagy minimum előbb kellett volna elkezdeni. Úgyhogy most ugyanott tartok:D
ez lett különben.
Kezdj el dolgozni bármit, amire van lehetőség. Közben jobban megismered magad, és ha már tudod, hogy mit szeretnél, de esetleg hiányzik hozzá valamilyen képzés, akkor elkezded tanulni. Ha lesz lehetőség az új munkára, akkor pedig váltasz.
És 23 évesen még semmihez sem késő :)
Én 35 vagyok és most gondolkodom a váltáson. Ahhoz pedig még 5 évet kéne tanulnom, amit kitaláltam :)
A grafikus szerintem elég jó és elég jól is lehet keresni vele. Ismerősöm is ilyen designer típus és photoshopban pillanatok alatt tud alkotni, rajzolni szabad kézzel annyira nem mondjuk. Az biztos, hogy ha egy grafikus ért a dolgához akkor keresik.
Ha abból indulok ki, hogy ha egy játékot készít az ember akkor ott mindig szoktak és kelenek is conception art-okat rajzolni, később az alapján próbálják lemodellezni 3d-ben az adott dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!