Vajon mi az oka ennek? Semmit sem érnék?
Problémám a következő: 30 éves körül járok.Bár ez önmagában nem probléma. Társkeresés során előbb-utóbb feltevődik a kérdés: Milyen iskolát végeztél? Nos erre csak azt tudom válaszolni, hogy 8 általánost, mert a középsulit érettségi előtt abbahagytam, minden különösebb ok nélkül. Egyszerűen sok volt már. Amint idáig érek a lányokkal a beszélgetésben/levelezésben, rögtön vagy nem írnak többet, vagy valami sürgős dolguk akad, és majd "hívnak". Szakmám nincs.
Holott nem vagyok primitív bunkó. Van átlagosan fizető állásom, főnököm igényt tart a véleményemre, lakás, kocsi, üzleti tevékenységet is folytatok ami nagyon is jól jövedelmez, gyarapodó bankbetét stb. Idáig sosem jutok el, ezt kizárólag akkor említeném, ha már komolyabb a dolog. Azonkívül sokat olvasok, tapasztalatom is van sokmindenről. Középiskolát ugyan nem végeztem, de ez semmiben nem hátráltat. Kivéve ezt. A kérdés adott: Mai világunkban végzettség nélkül ássam el magam társkeresés területén?
Szia!
Azt gondolom nem kell rögtön kiadnod, hogy milyen suliba jártál...De azért manapság szerintem minimum, hogy valakinek a 8 általánosnál több iskolája legyen. Legalább egy szakmája.
Nem tervezed,hogy estin vagy levelezőn leérettségizel?
Nem tervezem az érettségit semmilyen formában.
3. válaszoló, köszönöm a hozzászólásodat. Kiegészíteném a kérdést azzal, hogy IGAZ!!! amit leírtam különben minek hülyülnék egy név nélküli oldalon? Továbbá LEGÁLIS!!! minden jövedelmem. Tudod uniónak nagy előnye a vámmentes kereskedelem.
Milyen végzettséged van?
Üzletember vagyok.
Kitérő válasz, de nem látszik rajta. Lehet, hogy tíz év múlva tudja meg, hogy nem vontad ki magadat a forgalomból évente, hogy makróval meg könyvvitellel kössenek le kedélybeteg profok, de ha virágzik a bolt, kit érdekel?
A fókusznál is dolgozik egy férfi aki csak 8 általánost végzett és azt állítják nagyon erősen,hogy remekűl dolgozik,jól betanult mindent és olvas,tanul öncélúan iskola nélkül.
Én most érettségizek,nem vagyok buta,de nagyon lebecsültem magam ebben a félévben és nagyon stresszelek.Kéthetenként 4 teljes napig nem tudok aludni,ahogy most sem.Biztos te is túl stresszes lehettél.Volt valami a háttérben?munka,család,betegség?
Ha nincs akkor is mondj valamit ezeknek a nőknek.Pl: külföldre kellett menned,pénzt kellett szerezned a családodnak vagy műteni kellett a térdedet és akkor sem engedték,hogy magántanulóként tanúlj az iskolában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!