Ez tényleg ennyire zavaró?
Egy pulóvert használok, ha nem vagyok itthon. Elég régi, nagy rám és egy picit "rongyos". Ennek az oka, hogy ebben érzem jól magam, biztonságban. Anya már nyaggat, hogy miért ebben járok, és nem érti meg, hogy nekem ez jó. Jó benne ,,elbújni" *__* Az iskolában is a tanárok azt hiszik, hogy azért, mert nincs pénzünk, annak ellenére, hogy rákérdeztek, és elmondtam, hogy ez nem így van. És sokan furán néznek rám emiatt, azt hiszem. Nem koszos vagy szakadt.
Ez tényleg ekkora nagy dolog? Miért ennyire felszínesek az emberek? Illetve, ez zavarhat másokat, vagy csak nem értik?
Elég fura kérdés, de előre is köszönöm a válaszokat. :) 17/f
suliba hordod?
nekem hasonlóan van egy farmerem, kb. 10 éves koromban vettük (most 21 vagyok) és annyira megszerettem, h velem nőtt és még most is szívesen hordom, de már csak otthon, de anyám nekem is mindig beszól, h "el fogja égetniiii" , de én nagyon szeretem. Szerintem te is csak otthon hordd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!