100 millió forint manapság mire elég? Mit lehet ennyi pénzből csinálni?
Vennék 10 lakást a belvárosban aztán jónapot.
Az durván havi 500-600 ezer.
Mellette nyomnám tovább a munkám.
100 millió egyáltalán nem az a pénz, amiből életed végéig luxusban fogsz élni.
Ha euro vagy dollár lenne az más:)
Megtanulsz forexezni, ennyi tőkével már ésszel kereskedve lehet szép jövedelmet összekovácsolni hóról hóra. (Aki nem hiszi járjon utána.) Ezenkívül pár ingatlan, befektetésként, kiadásra.
#1-es vállalkozásötlete akár lehetne jó is, de így, határozatlanul nem. Szépen hangzik, de tudni is kellene mire vállalkozzon az ember, felmérni az igényeket, piaci réseket, aztán véna sem árt hozzá. Nagyon kétélű a dolog, bukni is lehet vállalkozásban, nemcsak pénzt fialtatni.
11:17
Természetesen 1esként úgy értettem, hogy olyan vállalkozás ami működik, és nem sarki használt ruha boltot nyitni cigányoknak.
100 millából simán meg lehetne élni. Én legalábbis biztos megtudnék. Kevesebből is megtudok jelenleg, úgy hogy nem igen van hiányérzetem.
"ha valakinek van jó ötlete, ne tartsa vissza"
Ne mondd, hogy gondolkodnod kell, melyik földrész melyik üzletágából összeállított befektetési csomagok közt kell keresgélni...
Aki ingatlant venne, és kiadná, attól kérdezném:
- mi a garancia, hogy talál bérlőt?
- mi a garancia, hogy a bérlő rendesen fizet?
- mi a garancia, hogy a bérlő nem halmoz fel tetemes rezsitartozást?
Az ingatlant normális használat mellett is "lelakják", az állag megóvása, felújítása pedig pénz. Ez a tétel hol szerepel a kalkulációban?
Albérlet esetén előfordulhat beázás, elromolhat a mosógép, a hűtő, stb. Igen, jól gondolod, ezek a költségek a tulajdonost terhelik.
Egy elöregedő, és a kivándorlás miatt is csökkenő lélekszámú országban biztos, hogy (nehezen eladható és nagyon nem likvid) ingatlanba éri meg fektetni a vagyonodat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!