Hogyan tudnék megnyugodni?
Attól függ, mik ezek a gondok. Megoldhatóak-e valahogy, a te szűkös lehetőségeid felhasználásával?
Túl sokat követelnek? Kiközösítettek vagy terrorizálnak? Összevissza tanítanak, és nem azt kérik vissza, amit leadtak?
Akkor pedig az a megoldás, ha iskolát váltasz, és új közösségbe kerülsz.
Nem érdemes ezzel sokáig várni, mert csak a tanulmányaid kárára megy, és életre szóló lelki sebeket szerzel.
Persze nem tudom, mi a konkrét probléma, csak a leírtak alapján következtetek erre.
Azt az egy hónapot pedig csak kibírod már. Tudom, hogy szörnyű, nekem is voltak ilyen időszakok itt-ott-amott, de itt vagyok még mindig, és le is érettségiztem.
Az ilyesmire szoktam azt mondani, hogy "már fél lábon is" kihúzom valahogy. És legalább az osztálytársakkal sem kell törődni, mert nemsokára szélrózsa...
Ha viszont fizikailag vegzálnak, meglopnak, kirabolnak, stb., az bűncselekmény, és mindenképpen jelentendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!