Miért nem ragad rám semmi?
Teljesen tanácstalan vagyok. 24 leszek, de most szakad rám egyszerre minden, ami gyerekkorba kelett volna hogy legyen, de akkor még nem voltam tudatos. a Tanulás mindig nehezen ment, kimutatták hogy tanulási, figyelem gondok vannak, diszlexia stb. ezzel részben magamat is kimentettem tanulás alól, sokszor félválrol vettem s még nem gondoltam bele hogy késöbb mi lesz.
ugyanakkor nem voltak céljaim, egyszerűen nem érdekelt semmi. nem engedtem bele magam helyzetekbe. mindig a legrövidebb utat választottam. ezért nem ragadtak rám évek során olyan tulajdonságok, amik másoknak természetes. ezért a társasági élet is nehézkes, nemtudok hoszabb távon emberekkel kapcsolatot tartani, mert látják ezt rajtam, még ha próbálom is.. nemtudok miről beszélni, csak figyelek és elveszek a sok információba és sokszor nem értem mi miért van, mert kimaradtak dolgok az életem során.
ebből meg az jön hogy pont ezért nincsenek kialakítva kedvenc időtöltéseim hobbi, szakma mert nem jövök ki emberekkel.
Most érettségin vagyok esti sulin, a Tanulással itt is megszenvedek. próbálok már intenziven tanulni, órákat töltök a könyv fölött, még be is gépelem, de egyszerűen nemmarad meg semmi, 50x ha elolvasok egy fejezetet de... nem emlékszem rá. tanárok is meg mások is azthiszik h sz.rok az egészre, pedig megteszek minden tőlem telhetőt.. tanulok sokat de semmi nemmarad meg, így hogy legyek motivált vagy hogy kezdjek bármibe is??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!