Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Emósok ( a többi lent)?

Emósok ( a többi lent)?

Figyelt kérdés
Beszélgettünk evvel a témában kapcsolatban pár emberrel és valaki azt mondta, hogy azért szomorúak folyton, mert szomorú zenéket hallgatnak. Először hülyeségnek tűnt, de jobban belegondolva van értelme. Ti hogy álltok hozzá? Szerintetek miért mindig ,,szomorúak" és depressziósak?

2014. márc. 17. 06:42
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Mert ostoba nyomorultak.
2014. márc. 17. 10:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem fordítva, azért hallgatnak szomorú zenéket, mert szomorúak. Kamaszkorban mindenkinek vannak hangulatingadizásai, kinek kisebb, kinek nagyobb, emellett mindenkinekvannak problémái is az életben, de ha valakikicsit magányosabb, önbizalomhiányosabb, "gyengébb" alkat, beleeshet egy ilyen körbe - a dalszövegek által legalább úgy érezheti, valaki megérti őt, az emó stílussal pedig igyekszik kifejezni magát.
2014. márc. 17. 11:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Azért szomorúak és depressziósak mert a lelkük mélyén érzik, hogy sza* minden úgy ahogy van, az életükben. Céltalanok ők is, feleslegesen töltik az idejüket ők is, mint a legtöbb ember, csak az EMO-s lévén, hogy az emóció szóból van azt jelenti, hogy érzelmes, azaz jobban tisztában van illetve jobban megéli az érzéseit, és érzi, hogy kaka. A többi ember is emo-s volna de inkább elmennek bulizni, vagy otthon kockulnak, vagy bármi más ilyen értelmes dologgal elfedik a valóságot, mert abba beleőrülnének, csak ez nem tudatosan megy bennük végbe. Nem a zenét hallgatva lesznek depik, hanem a depi hangulat vonzza a depis zenét. Ha csuda jó a kedved te se hallgatsz valami lehangolót, hogy kicsit megregulázd magad ugyebár, hanem vidám zenét hallgatsz.
2014. márc. 17. 11:20
 4/6 anonim ***** válasza:
37%
az igazi emós halva születik
2014. márc. 17. 16:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Már nincsenek is emosok.
2014. márc. 17. 22:07
 6/6 Ewii08 válasza:

Előttem lévő válaszoló én emo vok és élek!11 éves Emo girl!

Nem mindegyik emo ilyen csak a depisek én például csak enyhe depis vagyok!

Az emok szeretnek sokat gondolkodni az életről !Nem azért szomorúak mert ilyen zenét halgatnak!A depresszió az egy betegség amit én kismértékben éltem át :)

Az emo az emotion szóból ered jelentése =érzelem érzelmes!

És ezek a való életnek a sötét oldalát fejezik ki!

Most már érted?

2014. júl. 27. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!