Mit gondoltok egy ilyen típusú nőről?
Figyelt kérdés
Férfiak közelében vihog/nevetgél,állandóan a testével foglalkozik,hogy izmos,vékony legyen,étkezések letagadása, hogy ő sosem éhes miközben fölfalna bármit,folyamatosan kisminkelve van,műköröm,műszempilla,2 hetente új hajszín,kihívó öltözködés,dicsekvés a szeretőkről miközben párja is van esetleg,állandó magamutogató kiretusált profi fotók mutogatása közösségi oldalakon ugyanitt naponta több új ismerős gyűjtögetése.A háztartási munkára lusta, igénytelen.2014. márc. 16. 20:44
11/17 anonim 

válasza:

Semmit. Nem az én dolgom szerencsére.
12/17 anonim 

válasza:

Kanos időszakban jól jöhet, ha nincs más:)
13/17 anonim 

válasza:

Valószínűleg szeret tetszelegni,középpontban lenni,és neki megfelel ez az életforma.Míg másnak nem árt vele,addig lelke rajta.
14/17 anonim 

válasza:

Azt, hogy nincs mellette egy jó pasi, aki miatt érdemes lenne megváltoznia.
15/17 anonim 

válasza:

Én túl teszek rajta is jó pénzért! :) Ha dőlnének a milliók rajtam már egy darab ruha nem lenne. Rakjanak ki címlapra!:)Ki nem szarja le az erkölcsösséget ha tisztességesen kifizetnek? :D
16/17 anonim válasza:
Ez szerintem nem klassz. Lefogadom hogy az ilyenek beképzeltek, de nem ismerem ezért nem szeretnék ítélkezni. A sulimba is vannak ilyenek...Szerintem ezek a nők/lányok most még menőnek hiszik magukat mert sok emberrel vannak körül véve. De majd később ráébrednek hogy nem ápoltak mély kapcsolatokat és teljesen egyedül vannak.
17/17 anonim 

válasza:

megpróbálnám helyrehozni a belső világát, mert azzal súlyos gondok vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!