Mit gondoltok egy ilyen típusú nőről?
Figyelt kérdés
Férfiak közelében vihog/nevetgél,állandóan a testével foglalkozik,hogy izmos,vékony legyen,étkezések letagadása, hogy ő sosem éhes miközben fölfalna bármit,folyamatosan kisminkelve van,műköröm,műszempilla,2 hetente új hajszín,kihívó öltözködés,dicsekvés a szeretőkről miközben párja is van esetleg,állandó magamutogató kiretusált profi fotók mutogatása közösségi oldalakon ugyanitt naponta több új ismerős gyűjtögetése.A háztartási munkára lusta, igénytelen.2014. márc. 16. 20:44
2/17 anonim 

válasza:

Jó teszi! Én is jobban tenném ha ilyen lennék!
3/17 anonim 

válasza:

Feleségnek sehogy nem jó, de ilyen való barátnőnek egy rossz kapcsolatban...
5/17 anonim 

válasza:

Róla azt gondolom, hogy szánalmas, hat rá a média, és hogy belül egy nagy nulla lehet, rólad meg azt, hogy irigy vagy. :)
7/17 anonim 

válasza:

Igen, nekem is ilyennek kéne lennem, és akkor mint látszik is kellenék a férfiaknak.
8/17 anonim 

válasza:

Azt, hogy nagyon súlyos önbizalom hiányban szenved és boldogtalan.
10/17 anonim 

válasza:

A vihogással akarja a férfiak figyelmét fölkelteni,mivel smink nélkül nem tud kilépni az utcára,nem tetszik önmagának natúr állapotban,az öltözködés is a figyelem fölkeltés eszköze.A kapcsolata valószinüleg romokban hever,másként nen tartana szeretőt.Ha stabil,állandó baráti körrel rendelkezne nem gyüjtögetné az ismerősöket.Szerintem szeretet hiánya van.Nincs kiteljesedve az biztos.Saját magával elégedetlen és ezt ezekkel kompenzálja.Valószinüleg szeret a központban lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!