Ez szerintetek mennyire igaz? "Utáljanak azért aki vagyok, minthogy szeressenek azért aki nem vagyok. "
szerintem ez egyszerűen rövid és semmitmondó, nem értem.
ki vagy? ki nem vagy? mi van?
szerintem bonyolult kérdés, hogy az ember "kicsoda" gyerekkorától kezdve-öregig, sok tapasztalat és változás. de erre csak annyit tudok mondani, hogy ha valaki azt állitja magáról, hogy "Én ez vagyok", akkor ezzel együtt vállalja a felelösséget is, ne legyenek olyan hisztijei, hogy "miért utálnak, hisz önmagam vagyok."
Lehet, hogy alapjába véve igaznak mondható ez az élet-elv, de nem minden emberre.. azzal kezdődik, hogy te tudod, hogy "ki vagy".
de nekem pl. azért nem tetszik, mert ennek olvastam egy olyan "életbölcsesség" változatát, ami nagyon idiótán hangzott, hogy "ha utálnak, akkor valamit jól csinálsz."
nem tudom mi értelme, de nem csak hülyeségnek tűnik, de elég korhadt-lelkű ember találhatta ki ezt, akinek nem tudom mire jó az, ha utálják. jobb cél az, hogy szeressenek, és én is szeressek, mint az utálattal foglalkozni.. számomra teljesen természetes, hogy aki utál, az nem létezik számomra.
Kurt Cobain-től származik az idézet:
I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!