Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Különc vagyok? Vagy bolond?...

Különc vagyok? Vagy bolond? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Már kiskorom óta (nem mintha már felnőtt lennék), az az álmom hogy adjak valamit az emberiségnek,bizonyítsak, nem tudom magamnak, vagy másoknak, de ilyen érzéseim vannak.

Én próbálkozom, tanulok, de eddig semmi középiskolás vagyok, lehet túl sokat várok magamtól,egyszerűen ez az érzés már az őrületbe hajt. Akarok adni, nem magamért, tenni akarok az emberiségnek valamit, feltalálni, kitalálni. Lehet bennem van a hiba, de próbálkozom, foglalkozom mindennel sokat, de nem megy, megőrülök.

2014. márc. 11. 20:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi furcsa, nekem is mindig hasonlóak voltak az elképzeléseim úgymond 'megváltani az emberiséget' :) aztán majd idővel, ha meg kell történnie meg fog, ha nem akkor sincs mit veszteni :)
2014. márc. 11. 20:45
 2/7 anonim válasza:
Ez nem különcség nem bolondság ez egy remek cél kitűzés ritka az ilyen aki ezt akarja el érni! De ne add fel mert a türelem rózsát teremt :)
2014. márc. 11. 20:48
 3/7 anonim ***** válasza:
El fújom a fejedet
2014. márc. 11. 20:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Oké, magasztos a cél.

De ne siedd el, mert még (papíron) rengeteg időd van. Tanulj, érdeklődj, és rá fogsz jönni, milyen lehetőségeid vannak, hogy célodat beteljesítsd. Egyébként nem kell mindig nagyot álmodni; néha elég, ha életeddel, életviteleddel, hétköznapjaiddal mutatsz példát közvetlen környezetednek - sokkal több embernek segíthetsz így is, mint valaha is gondolnád.

2014. márc. 11. 20:50
 5/7 yuda ***** válasza:

Szerintem legtöbb ember az úgynevezett szociális ágazatokban hasonló mentalitású. Persze a munkanélküliség, vagy egyéb kényszer is oda tud űzni embereket, de úgy vélem, alapvetően olyanok dolgoznak ott, akik elsősorban nem a pénzért teszik (no persze nincsenek is megfizetve), hanem emberszeretetből dolgoznak. Segíteni akarnak.

Ha ezen felül feltalálsz valamit, ami könnyítheti-főleg az alsóbb néposztály sorsát, az még jobb.

Persze a történelem azt mutatja, ha feltalálnak valamit, akkor a gazdagok egyből ráteszik a kezüket, a szegények közötti rés pedig nől.

2014. márc. 11. 20:51
 6/7 anonim ***** válasza:

"De ne siedd el"

Ez ne siesd el akart lenni.

2014. márc. 11. 20:51
 7/7 anonim ***** válasza:
A halálfélelemből (a megsemmisüléstől való félelemből) fakad, szeretnél magad után hagyni valamit, amiért emlékezni fognak rád.
2014. márc. 12. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!