Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak, ha piszkálnak...

Mit csináljak, ha piszkálnak a magasságom miatt?

Figyelt kérdés
Nagyon zavar, és kéne valami amit visszamondhatok nekik, vagy nem is tudom, hogy mi lenne jó, hogy abbahagyják.

2014. márc. 10. 15:55
1 2
 11/13 anonim válasza:

Engem is piszkáltak páran általános iskolában, volt hogy sírtam is miatt, mindig próbáltam úgy állni, hogy kisebbnek tűnjek.

De most 18 évesen már megszerettem a magasságom, imádom a magasságom, pont tökéletesnek gondolom, és magassarkúkba járok. Hozzáteszem modell lehettem.

170 cm vagyok:)

Ne foglalkozz senkivel, csak is magaddal. Az ilyen rosszakaróknak nem kell vissza szólni ! Akkor csak azt látják hogy tudnak mivel idegesíteni :) Már olyan sokan nem fogsz nőni, mire eléred azt a kort, amikor már nem leszel magasabb , akkor meg fogod szeretni

2014. márc. 14. 19:43
 12/13 anonim válasza:
Ez teljesen normális, hogy ezt csinálják, mert igazából félnek tőled. Nem kell velük foglalkozni. Ereszd el a füled mellett az ostzoba megjegyzéseket és minden rendben lesz. Örülj neki, hogy ilyen magas vagy. Nem rossz dolog az :)
2014. márc. 18. 13:48
 13/13 anonim válasza:
Én 175 cm vagyok, és engem is sokat piszkálnak/piszkáltak, de rájöttem, hogy a magasság csak jó dolog. Zavaró egy kissé, hogy sokszor a fiúknál is magasabb vagy(hidd el, átérzem a helyzeted), viszont gondolj arra, hogy az alacsony emberek azért húznak magassarkút, hogy ők is olyan magasnak tűnjenek. a magasaknak pedig nem kell ilyennel bajlódniuk. ha azt látják rajtad, hogy te elfogadod a magasságod, és magabiztosan viselkedsz, egy idő után leszállnak rólad.
2014. ápr. 17. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!