Ha egy nőnek göndöres a haja, akkor majd a gyerekeinek is olyan lesz?
50% vagy az lesz vagy nem.
Viccet félre téve rengeteg mindenen múlik. Párjának milyen a haja, nagyszülőknek milyen.
Én nekem minden álmom az hogy egyenes legyen a hajam, de mivel nagypapámnak nagyon göndör volt ezért nekem is az lett. A vicc hogy a családban mindenki másnak szögegyenes, még a testvéreimnek is.
Ha a kiszemeltem is arról álmodna mint te, hogy egyenes legyen a haja és ez az álma valóra is válna, akkor lehet, hogy nem tetszett volna meg nekem úgyhogy fel a fejjel ha esetleg ennek az adottságodnak hátrányt tulajdonítanál.
Nagyon szépek tudnak lenni a göndörhajú nők és ha azt nézzük, hogy kevesebben vannak mint az egyenes hajúak, akkor ilyen szempontból valamilyen szinten értékesebbek is.
Én simán eltudnám képzelni a gyerekeimet úgy mint a kiszemeltemet is göndör hajjal hol ott nem vagyok egy elveszett alak és választhatnék magamnak egyenes hajút is.
Mondj le az álmodról és keress valami szebbet és értelmesebbet. Szép napokat kívánok! :)
A mi családunkban senkinek sem volt göndör, loknis haja, se szülők, se nagyszülők, a dédikről annyira nem tudok. Mindenesetre nekem 12 éves koromig szög egyenes hajam volt, most meg nagyon durván göndör :D
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!