Idegesnek, frusztraltnak erzem magam sport, edzes kozben ha hibazok, mit tegyek?
Az hibázik, aki dolgozik.
Másrészt a hiba arra való, h megmutassa miben vagyunk gyengék, mely területen kell erősítened.
Ennyi.
Figyi, én már rengeteget hibáztam az életben, de tanultam belőle, tehát te is fogd fel úgy, h a hibák arra valók, h tanuljunk belőle és legközelebb nem fogod elkövetni.
Ha hibázol, kelj fel és menj tovább :)
A fokozott fizikai megterhelés fokozott anyagcserével, és nagyobb tápanyagszükséglettel jár, mert gyorsabban hasznosulnak a dolgok.
Ezt, a normál étrend nem mindig tudja pótolni, ezért néha rá kell pótolni ezzel-azzal.
Szóval azon túlmenően, hogy érdemes lazábban felfogni ezt az egészet, szedjél magneB-6-ot! Erre találták ki, és kb 100%-ig biztos vagyok benne, hogy bizonyos mértékig ennek a hiánya is ott lehet a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!