Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nektek mi a véleményetek az...

Nektek mi a véleményetek az ilyen emberekről?

Figyelt kérdés

Az osztályba van 3 lány akik mindig röhögnek valamin,állandóan azt hallom, ahogy kibeszélnek embereket pl. hogy egy lánynak milyen hülyén állt a nadrágja, vagy hogy milyen hülyén nézett ki stb.

Persze mindig más háta mögött beszélik ki az embert, szinte már én érzem magam kellemetlenül.

Amúgy tulajdonképp nincs(nem volt) különösebb bajom velük,

de pl. egyszer mondok nekik valami teljesen normálisat rögtön nevetnek rajta, és utána kb. ez lesz a nevetésük tárgya.Először még nem veszem magamra az ilyet, sőt még én is humorosnak találom néha,de mikor már pár nap múlva is hallom hogy kibeszélnek a hátam mögött, az már azért zavaró.

Nem mondanám, hogy nincs humorérzékem,és tudom,hogy fiatalság, bolondság,de én már egy kicsit bunkónak tartom ezt a viselkedést.

Amúgy 19-20 évesekről van szó.

2014. márc. 6. 15:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem kedvelem őket. Ha lehet, elkerülöm őket. Nekem is vannak ilyen lány osztálytársaim, elmegy valaki a folyosón előttük, és beszólnak neki valamit...de csak azután, miután már elment, de még hallótávolságban van! Undorítóak.
2014. márc. 6. 15:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is utálom az ilyen embereket, ismerek is néhányat. Nem lett belőlük semmi... Ne foglalkozz velük.
2014. márc. 6. 15:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Most akkor képzeld el ,hogy az én sógornőm még 39 éves korára sem szokott le erről. Rendkívül taszító viselkedésnek tartom, megnyugtatlak, nem is szeretik sokan.

Először azt hittem egy 12 éves gyerek kérdését olvasom, mert abban a korosztályban még elmegy. Ha mostanra sem szoktak le erről, akkor nagyon rosszindulatúak és meglesz még a böjtje ennek. Az ilyen emberek általában önmagukkal elégedetlenek és azzal, hogy másokat kritizálnak, a saját hibáikról terelik el a figyelmüket. Persze a környezetük felé azt mutatják, hogy ők mindenben tökéletesek, de valójában frusztrálja őket, hogy nem ismerik el a beképzelt erényeiket.

2014. márc. 6. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!