Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nincsen valami műtéti eljárás,...

Nincsen valami műtéti eljárás, amivel kitágítanák a hallójáratomat? Egész életem során járkálni kell majd a Fül-orr-gégészetre, hogy kimossák a fülem, ha bedugul?

Figyelt kérdés
Zsírdugótól szoktam szenvedni olykor. Ilyenkor sajnos mindig el kell mennem Fül-orr-gégész rendelésre,hogy a doki kimossa. Azt mondta,hogy eléggé szűk a hallójáratom meg kissé kanyargós (nem így fogalmazott, csak én mondom így), ezért nem tud ürülni megfelelően a fülzsír belőle. Egyébként ez egy elég kellemetlen jelenség,ugyan is zúg tőle az ember füle,rosszabbul hall,beszélni sem jó érzés, mert egyszerűen nem nagyon érzékeled,hogy milyen hangerőn beszélsz,ezért olyan lehet a másik ember számára,mint ha halkan beszélnék. Attól is félek,hogy a mosás miatt halláskárosodásom lesz vagy a dobhártyám megsérül. Attól is félek,hogy ahogyan mossa ki,egyszer beszakad a dobhártyám és az összes víz felmegy az agyamba.:)

2014. márc. 4. 14:26
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
A gyertya használt? Azóta már nem szenvedsz?
2014. márc. 9. 15:09
 12/17 anonim válasza:

Erre én is kíváncsi lennék..

Decemberben mosták utoljára a fülemet,ma reggel megint úgy keltem,hogy bal fülemmel alig érzékelek valamit,úgyh holnap irány ismét a fülészet..

2014. márc. 9. 22:44
 13/17 anonim válasza:
Utolsó vagyok,egyébként nekem is olajat javasolt a doki,de semmit nem segít:(
2014. márc. 9. 22:45
 14/17 A kérdező kommentje:
Az olajtól csak jobban összeáll. Meg ha belegondolsz a szűk hallójárat miatt nem jön ki a fülzsír. Ha beleöntöd az olajat,akkor a zsír megduzzad tőle és még amúgy sem jön ki.
2014. márc. 10. 10:11
 15/17 anonim válasza:
Ma megyek délután egy új orvoshoz,hátha ő mondani fog valamit,mert sajnos nálam is már tűrhetetlen ez az állapot:(
2014. márc. 10. 11:55
 16/17 A kérdező kommentje:
Erre kevés gyógymód van az a helyzet. Nem olyan dolog,hogy bevesz az ember egy pirulát és elmúlik.
2014. márc. 10. 15:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Egy biztos: a hallójáratot nem lehet kitágítani.
2014. márc. 11. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!