Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek melyik nemnek...

Szerintetek melyik nemnek könnyebb az életben?

Figyelt kérdés
Jöhetnek hosszú válaszok, érvelések!

2014. márc. 4. 11:13
1 2
 11/13 anonim válasza:
Nőnek lenni totál szívás... téged megerőszakolhatnak ha rés van a lábad között nem is beszélve arról hogy az összes főnököd aki férfi ki fog veled kezdeni...
2014. márc. 5. 12:26
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Vicces ,hogy ha valaki nem a nőket sajnáltatja azt le 0%-olják egyből :D Látszik kik érnek rá munkaidőben pontozgatni...

Menstruáció havonta ,meg szülés egy életben 1-2x nagy dolog (a gyerekkel meg otthon pihengetnek 3 évig amíg a férj gürcöl) ... De cserébe kb 10 évvel tovább élnek és soha nem végeznek olyan fizikailag megerőltető kizsigerelő munkát, amit sok férfi végez. Ha kifognak egy jó kis papucsot, akkor meg csak a színészkedés megy és a játszmák ,jaj ezt se tudom, azt se tudom ,gyenge nő vagyok ,drágám csináld meg ezt azt ,adj pénzt mert mennem kell műkörmöshöz meg aerobikra ,de ez csak érted teszem,kéne egy új cuki piros kocsi is, mert a régivel már kinevetnek a barinők ,ha nem akkor bedurcizok és nincs szex.. Ezek mindennapos dolgok , a kitartott semmittevő nők száma igen magas, persze itt a férfi is hülye ,de ilyen mindig akad. Ha a férfi semmitevő és a család sem nyomja pénzzel,akkor semmire sem viszi, de a nőknek még bőven van esélyük.

2014. márc. 5. 14:44
 13/13 anonim válasza:
Szerintem ez tipikusan olyan kérdés, ami nézőpont kérdése. Nyilván mindkét nem az ellenkezőt tartja könnyebbnek, de szerintem mindkettőnek megvannak a nehézségei. Csak a saját szemszögünkből látjuk a helyzetet, de nyilván,ha látnánk egy kicsit a másik szemével teljesen megváltozna a véleményünk.
2014. márc. 5. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!