Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Korcsoporttal való azonosulás?

Korcsoporttal való azonosulás?

Figyelt kérdés
Lehet sokan különcnek tartanak a gondolkodásom, véleményem, habitusom miatt, de nem szégyellem bevallani, hogy 31 évesen nem igazán tudok a saját korcsoportom értékrendjével azonosulni. Sokan mondják, hogy nehéz lehet nekem ebben a korban. Teljesen más morális értékrend, régi korok tisztelete, erős romantikus visszavágyódás a múltba, jazz, blues, rock szeretete, régi magyar filmek, régi amerikai filmek. Erőteljes vonzódást érzek mindig, ha meglátok egy életképet bármilyen régi korból és le tudok ragadni ilyeneknél. Irodalom, versek iránti vonzódás, festmények, rég letűnt kultúrák. Bár a sort még hosszan lehetne folytatni, de inkább az érdekelne, hogy tapasztalt-e valaki már ilyet saját magán vagy közvetlen környezetében.
2014. márc. 2. 23:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Ismerek nem egy ilyen embert a 30asok között.
2014. márc. 2. 23:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Mondjuk azt nem tettem hozzá, hogy sosem voltam a társaság középpontja, világéletemben antialkoholista voltam, nem dohányzom. Ez ma már nagyon meglepő.
2014. márc. 3. 00:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!