Miért kell alapvetően a felnőtteknek szomorúnak lennie?
Figyelt kérdés
Anyám jegyezte ezt meg nekem pár napja, mert eléggé magam alatt vagyok szinte mindig, szerinte oktalanul, de volt egy szabad órám, amikor egy nagyon jó kedv jött rám, mentem az utcára, mosolyogtam, kiszínesedtem, minden. Ezt hazaérve mondtam is neki, erre mondta hogy "Örülök, fiatal vagy ahhoz hogy szomorú légy" Persze azóta már elmúlt ez az érzés, ugyanúgy keserűnek érzem magam. De... máshonnan is hallom, hogy a felnőttek szomorúak, számlák, anyagiak, pénz, stb.2014. márc. 1. 22:26
1/4 anonim válasza:
Majd ha felnőtt leszel és már nem pátyolgatnak a szüleid, megtudod.
2/4 A kérdező kommentje:
Oké.
2014. márc. 1. 22:43
3/4 anonim válasza:
A legtöbb felnőtt semmit nem tesz azért hogy jó élete legyen, amiben boldog és vidám lehetne. Pl. választanak egy párt akiről kiderül hogy egy bunkó pöts, aztán mégis vele maradnak, nem tanulnak tovább, aztán csodálkoznak hogy nem lesz rendes munkájuk, emiatt normális fizetésük sem. Nem csinálják azt amit szeretnének, nem szórakoznak, stb. Egész nap csak meló, otthon meg takarítás, főzés, meg ilyesmik, semmi normálisat nem csinálnak, csak a sablon dolgokat.
De a tinik közt is sok ilyen van, aki mindig szomorú valami hülyeség miatt amit simán meg lehetne oldani...
4/4 anonim válasza:
Nem törvényszerű, én nem vagyok szomorú.
Sok igazság van abban, amit a hármas mond.
Sokan nagyon "belefeszülnek az életbe", folyamatosan mások elvárásait teljesítik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!