Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért a tisztességes egyetemis...

Miért a tisztességes egyetemistákat csesztetik, akik bejárnak az órákra?

Figyelt kérdés
Tehát ütközésem van. Erre jelzem, hogy el kell mennem, elnézést, bocsánat. Előadásról van szó ráadásul. És akkor megkapom, hogy mennyire szar vagyok, mert elrontottam a tantárgyfelvételt, mert nem szabadna ütköznie, holott én nem tehetek semmiről, csakis ők, mert nem tudnak rendesen szervezni. És azokról senki nem beszél, akik be sem járnak. DE a félév végén ugyanúgy mehetnek vizsgázni, és ugyanúgy át is mennek. Ja, és még a diplomát is megkapják úgy, hogy az összes óra kb 15-20 %-án ha jelen voltak. De engem megjegyeznek azért, mert jeleztem, hogy nem tudok részt venni pár órán, mert akkor olyan kötelező szemináriumom van főszakon, amiből szakdolgozatot szeretnék írni. Miért kell megnehezíteni a helyzetemet? Most akkor szóljak, vagy ne szóljak? Ha szólok, abból lesz problémám. Ha nem, abból. Más is tapasztalt ilyet? Van ilyen történetetek?
2014. febr. 22. 11:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem a csoporttársaimról van szó, az nem is érdekelne.
2014. febr. 22. 13:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Egyszer magyarázd el még akkora tanárnak, ha nem érti meg, az az ő szegénységi bizonyítványa. Amíg tudsz, mradsz, de ez van. Nem a szarrágásért fizetik, hanem hogy leadja az óráit.
2014. febr. 22. 13:48
 13/13 anonim ***** válasza:

nálunk pl rászólnak az emberre, ha feláll óra közepén és el akar menni, hogy mit képzel... vagy szóljon, vagy ne jöjjön be egyáltalán de ne legyen már ekkora büdös nagy tapló, hogy az óra közepén se szó se beszéd kimegy... és ha 1 ember szól, de ketten indulnak el kifelé, akkor is ugyanez...

Nálunk most azzal kezdték a félévet néhányan, hogy félórában alázták a jelenlévőket, hogy milyen gyalázatos volt a vizsgaidőszak és mennyien megbuktak... De aki megbukott, az ugye nem volt ott... mert fel sem vehette a második féléves tárgyakat... mi kaptunk helyettük is.

Csak azt tudják csesztetni, aki ott van. Nem várhatod, hogy olyat csesztessenek, aki be se megy órára :D

hívja fel a tanár telefonon és szidja össze? :D

Lehet, hogy cikis helyzetbe kerülsz, de el tudod dönteni, hogy az a fontosabb neked, hogy legalább az előadás egy részéről legyen jegyzeted, vagy az, hogy ne legyen kellemetlen érzésed, amikor kijössz a teremből, vagy amikor szólsz a tanárnak.

Kit érdekel, hogy mit gondolnak azok, akik még arra sem veszik a fáradtságot, hogy meghallgassanak. Te tudod, hogy nem azért hagysz ki egy előadást, mert színes üvegcserepekkel vakargatod a valagad, hanem mert fontosabb dolgod van. Innentől pedig mindenki nyugodtan elmehet a búsba.

2014. febr. 22. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!