Sok fiatal "vagánykodásból" zsebretett kézzel sétál. Kinek mutogatják a lazaságot, ha egy haverjuk sincs ott?
Figyelt kérdés
Amikor ott bandáznak az utcán egy körben, akkor így állnak. Mikor haza sétálnak egyedül, kinek mutogatják a lazaságukat?2014. febr. 21. 16:17
11/17 anonim válasza:
Miért érdekel az téged, hogy kinek hol a keze. Nem mutogatja hogy mekkora arc, csak ugyebár az ember mit is kezdjen a kezével. A zseb egy jó hely neki, ha nem akarja bután lógatni maga mellett beszélgetés közben. Mivel ilyenkor megszokja, menet közben is előfordul hogy úgy marad.
Miért kell mindent túlmisztifikálni?
12/17 anonim válasza:
Ennyi! Kedves elottem szolo! A valaszod egyszeruen tokeletes!!!
13/17 anonim válasza:
Nos sok esetben csak fázik a keze az illetőnek, illetve 'nem tud mit kezdeni' vele. Én is így vagyok. Ha csak álldogálok az utcán, és beszélek valakivel, akkor zsebre rakom a kezem, mivel összekulcsolni nem akarom, összefonni sem akarom magam előtt (ugye az a bizalmatlanság) és csak úgy lógatni sem akarom, mert az furcsán néz ki. Így leginkább zsebre teszem. Az is igaz lehet viszont, hogy tényleg van néhány olyan ember/gyerek/tizenéves aki azért rakja zsebre a kezét, mert az 'menő'. De hogy ez a lazaság kinek szól... Talán a járókelőknek, de nem vagyok biztos benne.
14/17 anonim válasza:
Én lány vagyok, és zsebre dugott kézzel szoktam sétálni. Nem akarom, hogy vagány legyek, csak benne van a bérlet meg az ipod, amit épp hallgatok, nem akarom, hogy kilopják/kiessen.
15/17 anonim válasza:
Én is amikor csak tehetem zsebre teszem a kezem, mert nem tudok vele néha mit kezdeni, és megszoktam, hogy úgy van, nem vagánykodásból... 15/L
16/17 anonim válasza:
Jó tudni, hogy a vagányságomat meg a lazaságomat mutogatom. Örülök, hogy egy ismeretlen embertől kellett ezt megtudnom a neten, aki biztosan jobban tudja nálam, mert olyan okos :D
17/17 anonim válasza:
Egyszer mesélte az énektanárunk, hogy Pavarotti sem tudott mit kezdeni a kezeivel éneklés közben, ezért kitalálta, hogy mindig fehér zsebkendőt fog majd a kezeiben. (Én nem láttam, csak ő mesélte.) Ez tök ugyanaz a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!