Rockerek! Ti rockernek tartjátok azt, aki nem úgy
öltözködik, de rock zenét hallgat?
11/17 anonim válasza:
Persze, nem a ruhák tesznek rockerré :)
2014. febr. 19. 00:02
12/17 A kérdező kommentje:
13/17 anonim válasza:
Azért szerintem a rockerek között is vannak akik különböző módon gondolkodnak. Vannak akik szűk látókörűek és szerintük csak egy bizony meghatározott rockerség az elfogadható míg a többiek hülyék és egyáltalán miért is vannak ilyen emberek. Míg vannak a széles látókörűek, akik azt mondják, hogy én ugyan azt a másik zenét nem szeretem, de ha normálisan lehet kommunikálni azzal a másik emberrel, akkor miért zavarna, hogy nem olyan mint én, viszont azzal egyetértek hogy egyfajta lázadás mindkettőben benne van hogy nekem miért kell olyannak lennem, mint mindenki másnak, és miért kell azt a zenét szeretnem, amit a rádiók nyomnak. Ezen túlmenően egyénenként többfelé ágazódik a lázadás aszerint, kinek milyen életkörülményei vannak. Egyébként a kérdezőre válaszolva: egyáltalán nem az számít milyen ruhát hordasz, a lényeg, hogy azt vedd magadra, ami szerinted neked jól áll és szereted viselni, anélkül, hogy ebben bárki befolyásolna. Ez pedig csak azért ajánlott mert akkor leszel igazán önmagad.
2014. máj. 30. 10:46
14/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, teljesen igazad van. Én a szélesebb látókörűek közé sorolom magam, és remélem, így is van. Te is írtad, hogy mindenki azt hordja, amit akar. oké, de te rockernek tartod az ilyen embert? Bocsánat, hogy ennyire kötözködöm, csak itt mindig minden kérdésre jönnek ezek a "légy önmagad" válaszok, de sosem derül ki semmi.
Szia!
Rockernek tartom magam, de nem annyira erőltetem az öltözködés-dolgot, bár, volt, aki kitalálta már a megjelenésem alapján. Nálam inkább abból áll a stílus, hogy mi az, amit nem vennék fel szívesen. De amúgy - és nem bántásból írom -, rengeteg ilyen kérdés volt már, nézd meg őket. Többségében azt írták, hogy nem baj. Sokáig én sem öltöztem úgy. Na meg ennek száz oka lehet, pl a rocker illető lehet, hogy olyan helyen dolgozik, ahol dress code van. De ha nem, az se baj. Én azoktól is falra mászom, akik szerint más zenestílust nem is hallgathat, aki rocker.
2014. szept. 6. 02:34
16/17 anonim válasza:
#3, amikor leirtad a szöveget éppen azt a részt hallgattam :D ki volt ez számolva...
amúgy én évek óta néha akár a Cannibal Corpse-ra is lealjasodok, de ffdp, disturbed, p mobil bármikor... Na most az öltözködés farmer, egyszerű póló, pulcsi ha kinn vagyok, itthon meg mackónadrág, valami elnyűtt felső... mert ugye itthon senki nem lát, leszarom :D tehát végül amúgy teljesen mindegy mit hordasz, ha full cap van rajtad és azt mondod rocker vagy gond nélkül veszem, nincs megbotránkozás... 18F
2016. jan. 8. 11:06
Miért akarod bekategorizálni magad? Én szinte csak rock/metált hallgatok mégse mondom, hogy hű de ha rocker vagyok. Tudod attól, hogy milyen zenét hallgatsz nem kell feltétlen felvenned az életstílust. Ami itt esetleg drog fogyasztását is felveti. Ha meg rockernek akarod magad tartani, aki mit számít mások véleménye? Kinek akarsz megfelelni? :D
2019. jan. 25. 00:48
Kapcsolódó kérdések: