Minden hangszeren játszó "zenész" olyan bunkó, hogy szerinte a mostani zenéhez nem kell tehetség, és egy rakás lócitrom?
Ismerek pár arcot, aki gitározik és/vagy dobol, és azok folyton oltogatnak engem, hogy milyen lótrágya zenét hallgatok. Pl Aviici, David Guetta. És szerintük, ez egy trágya "gépzene"(még jó hogy, miért, mivel csinálnák, űrhajóval?) És beszólogatnak, hogy ehhez nem kell semmi tehetség, csak egy számítógép.
És siránkoznak, hogy a régi gitárosok/dobosok meg nincsenek megbecsülve, meg milyen drága a hangszer, és nincs pénzük stúdióra, meg koncertet adni.
És mondtam nekik, hogy "ha ilyen egyszerű, hogy csak egy számítógép kell hozzá, miért nem csináltok akkor ilyen "lótrágya" zenét, és adtok el 10-20 millió albumot, és megvan a pénz a drága hangszerekre, és lehet gitározni!
Mire leoltottak, hogy "hülye vagy? Én művész vagyok! Ebben nincs semmi művészi!"
Ja, és mi a vicc? Hogy a mai "gépzene" az szerintük lótrágya, de egy Miley Cyrus, az már jó...
Minden hangszeren játszó "művész" zenész ilyen beképzelt, hogy szerinte ez a mai zene egy 10 es skálán -5 vagy én ismerek azokat akik mindent lenéznek, ami nem Metallica, Linkin Park, Guns n roses, jimmy handrix?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!