Mit csináljak, hogy ne ijedjek meg annyira?
Figyelt kérdés
Néha megyek az utcán és az egyik háznál van egy nagy kutya. Tudom, hogy oda fog futni a kerítéshez, és hogy ugatni fog, mégis mindig megiedek tőle. MKid csináljak, hogy ne iedjek meg tőle?2014. febr. 16. 20:42
1/3 anonim válasza:
menny át az utca másikoldalála......-.-
2/3 anonim válasza:
Próbáld meg elterelni a figyelmedet és kizárni a zavaró tényezőket. Mondjuk tudom, érdekes, de próbálj meg akkor elmerülni a gondolataidba, vagy netán zenét hallgatni. :)
Vagy próbáld meg máshogy felfogni a dolgokat, mondjuk úgy hogy a kutyák aranyosak, és sokszor nem azért ugatnak mert agresszívak, hanem játszani vagy csak ismerkedni szeretnének, mert kíváncsiak. :D Vagy csak simán megszaglászni az embert. A nagy bulldogok is tudnak kedvesek lenni. :) Fő a pozitív gondolkozás!
3/3 anonim válasza:
Engem ugyanez a helyzet idegesíteni szokott, mikor tudom előre, hogy most megyek majd el a nagyhangú kutya előtt. Általában arra szoktam gondolni, hogy neki ez a munkája, és hogy most milyen ügyesen megijesztett engem. De a zene/füldugó nagyon jó ötlet, majd kipróbálom én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!