Mi lehet a baj a vesémmel van tippetek? mennyire ijedjek meg?
Kb pár hete egyszer egyszer fura tompa fájdalmat éreztem a bal vesémben. Mintha inkább hajolgatásokkor jelentkezett volna.
De csak ritkán heti egyszer. nem tudtam mire vélni. tegnap este hason feküdtem, és a hasfalam megfeszítésére folyamatos fájdalom jelentkezett a feszétés időtartama alatt. De ez is csak tompa fájdalom volt.
ma pedig már csak simán ülőhelyzetben a melóban is érzem a fájdalmat de most inkább a jobb vesém fájdogál. és inkább úgy tudnám leírni, hogy bele beleszúró fájdalom amit érzek, de még inkább csak enyhe, enyhébb fájdalom.
Egyébként már aszem lázam is van, a hideg ráz, és úgy érzem forró a homlokom, a fejem is fáj és a torkom is köszörülöm.
lehet összefüggés, vagy inkább csak két külön problémáról van szó?
Dokihoz persze délután elmegyek...de nem tudom mit gondoljak addig is...
A felfázást szinte teljesen kizárom, mert mindig figyelek rá, és nem szoktam semmi hidegre leülni, és szabadon sem szoktam hagyni a vesém.
Bár ettől függetlenül lehet, hogy felfáztam, de kicsinek tartom az esélyt.
Köszönöm a segítséget, véleményt, jókívánságot!
Viszont kívánok jó egészséget! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!