Nagyon száraz a szám széle. Van valami tippetek?
Gyógyszertári hidratáló krém, egy-két hét alatt rendberak.
A labellot dobd ki, az valóban kiszárítja, megkockáztatom, lehet pont amiatt száraz most a szád. Én nagy labellorajongó voltam, aztán jött a kicserepesedett száj, amikor nem használtam, idővel megelégeltem, hogy félóránként kenni kell és abbahagytam a használatát. Egy-két hónap alatt minden krém nélkül helyrejött a szám. Azóta nem használok labellot, és az a durva, hogy még télen sincs rá szükség!
köszi a válaszokat majd beszerzek akkor valamit.
am ha a szájzug az a száj sarka, igen, olyan nekem, mint amit az utolsó írt. (szóval nem az egész szám.) nem viszket, csak kellemetlen. piros, meg érzem hogy kicsit sebes már.
meg lehet az is baj h túl sokat mosom vízzel az arcom, és vele a számat és az kiszárít? az arcom is néha hámlik emiatt, de amúgy zsírosabb az arcom az átlagosnál szerintem.
amúgy eddig nem használtam labello-t. télen szoktam még, akkor nagyon kicserepesedik a szám. bár a számon tényleg csak addig segít kb amíg rajta van.
elképzelhető hogy vitaminhiányom van. már a táplálkozásom miatt.. de azt is hallottam hogy felnőtt korban már nem igazán kellene olyan sok tejet inni, heti 2 dl. bioszóráról maradt nekem ez meg. ez hülyeség? de a tej az arcomnak sem tesz jót az a baj :(
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!