Ti hogyan szoktátok rávenni magatokat, hogy leüljetek tanulni? Mivel motiváljátok magatokat?
én sose csináltam házit, meg sosem tanultam 1 percet sem, mégis 3-4-5-os voltam mindig.
van egy érettségim, meg egy szakmám, de ezek ma már nem érnek lószar sem. Ahogy a diploma sem :S
4. válaszoló Miért ne érne a diploma lószar sem ? X) Érdekes, az én szakmában , vagyis a leendő szakmában fontos, és dekeszre kereshetem majd magam vele. Házit csinálni, meg tanulni meg nem azért kell, hogy jó jegyet kapj, hanem azért , hogy tudd, amit tudnod kell.
Kérdező : tanulni senki sem szeret, én sem. Én azt szoktam csinálni általában, hogy jó hamar felkelek pl vizsga előtti napokban, 7-8 kor és tanulok délután 3-ig akkor, mert akkor még bennem van,hogy itt van még a fél nap lustálkodni vagy akármit csinálni :) Hétköznap meg általában 10-11 ig tanulok, és aztán éjfélig megnézek egy filmet vagy ilyesmi :) Az a lényeg, hogy tervezz valamit tanulás utánra, de csak akkor add meg magadnak, ha tényleg tanultál!!!
Köszönöm az eddigi válaszokat, még várom őket :) :D
#utolsó: ja, eddig én se tanultam, de nekem csak a hármasra elég..ezért kellene elkezdene tanulnom.
Nekem van cèlom ès az motivál. Szeretnèk egyetemre menni,minden vágyam. Ezèrt mindig ez lebeg a szemem előtt. Ha valami mèg èrdekel is azt szivesen kezdem el tanulni.Tanulás előtt ülj le,csukd be a szemed ès mond magadban: " most leülök,megtanulom a (tantárgy) és ötöst rogok kapni" ezt addìg amìg el nem hiszed. :D
Találj egy cèlt,mi akarsz lenni,ha felnősz? Szeretnèl jòl èlni? Nagyobb esèlyed van rá èrettsègivel,szakmával,diplomával,mint 8 osztályal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!