Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a ti véleményetek?

Mi a ti véleményetek?

Figyelt kérdés

MI a véleményetek a mai világról?

Emberekről..Tulajdonságairól..

Persze, nem úgy értem..Akad kivétel..És tényleg még vannak olyan emberek, akiknek nincsenek előítéleteik mindenkiről, akiknek nem a külső a LEGESLEGFONTOSABB, akik néha magukba néznek, és nem csak saját magukkal foglalkoznak..Akiknek nem számít a kor, a korkülönbség, mert bárkivel szívesen elbeszélgetnek..Én ilyen vagyok..

Ti?

2014. febr. 13. 16:22
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Ez egy jó kérdés én is csalamádé ilyen vagyok,sajnos sokszor a káromra,bár néha önzőbb lehetnék és nem éreznék ezért lelkiismeret furdalást!!Nagy ölelést!!
2014. febr. 13. 16:28
 2/22 A kérdező kommentje:
*Ölelés*
2014. febr. 13. 16:53
 3/22 anonim válasza:

Én is ilyen vagyok! *Pacsi! :)

Hiszek abban, hogy idővel egyre többen lesznek, akik így gondolják majd, és talán jó irányban változnak általuk/általunk az értékek :)

2014. febr. 13. 17:18
 4/22 A kérdező kommentje:
Pacsiiiiiiiii:)
2014. febr. 13. 17:36
 5/22 anonim ***** válasza:
Te azt várod, hogy fröcsögő nyállal osszuk a társadalmat.
2014. febr. 13. 18:05
 6/22 A kérdező kommentje:
Itt nem erről van szó..
2014. febr. 13. 18:17
 7/22 anonim ***** válasza:

Ugyan, kérlek. A kérdésed igenis arra kanyarodott.

Feltetted a kérdést, mit gondolunk az emberekről - nagy tömegben, azaz társadalom kritikát vársz. Ezen túlmenően hangsúlyozod, hogy vannak kivételek - tehát negatívan fested fel a társadalmat, Már Kapásból. Amit leírtál, azt jelenti, hogy mindenki szar, önző és lelketlen. Kivéve te, meg pár GyK-n kolbászoló emberke.

2014. febr. 13. 18:25
 8/22 A kérdező kommentje:

Senki sem tökéletes, és nem is várom el senkitől.

Csak tudom, hogy a 21. század milyen..És írtam, hogy van kivétel..

Sajnálom, ha/hogy így látod..

2014. febr. 13. 18:45
 9/22 anonim ***** válasza:

Mind szép és jó, amiről csicseregsz, de köze sincs ahhoz, amit írtam. A kommentem nem vélemény nyilvánítás volt, hanem magyarázás.

Másrészről pedig, a kijelentés, miszerint Tudod, milyen a 21. század, egyszerre ostoba és merész. Alig nőtél ki a földből, gyerekfejjel pedig Kétlem, hogy bármilyen mélyreható rálátásod lenne a dolgokra.

2014. febr. 13. 19:16
 10/22 A kérdező kommentje:
Az előítéleteket gyűlölöm.Nem ismersz;)
2014. febr. 13. 19:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!