Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon megnéznének ha?

Nagyon megnéznének ha?

Figyelt kérdés
Olvastam az előbb egy kérdést, és leoltottátok, aki megkérdezte hogy gáz-e februárban napszemüveget hordani. Én szivem szerint pont ezt csinálnám, pláne amikor nem akarom kisminkelni magam. Meg egyszerűen jól esik eltakarni az arcom, van olyan amikor nem esik jól, ha néznek, valahogy biztonságban érzem magam olyankor. De ha pont ettől néznének jobban? Szerintetek?

2014. febr. 13. 15:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baj nincs ezzel. Bár én fiú vagyok, de én is felveszem néha a napszemüvegemet télen :D
2014. febr. 13. 15:44
 2/11 anonim ***** válasza:

Esős,havas borús időben azért már egy picit fura,

de télen egy kis napsütésnél már belefér szerintem.

2014. febr. 13. 15:51
 3/11 anonim ***** válasza:
Én megnéznélek az tuti.
2014. febr. 13. 15:53
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem elmegy,ha süt a nap,hát hordja az ember,azért van.
2014. febr. 13. 15:55
 5/11 anonim ***** válasza:

"egyszerűen jól esik eltakarni az arcom,"

Ez egy kicsit olyan mint amikor a kétéves a kezét a szeme elé teszi, és azt hiszi, hogy akkor nem látják.

A napszemüvegnek funkciója van. Évszaktól függetlenül lehet hordani, ha bármi előnye származik belőle az embernek. Nem vakítja a havon visszaverődő napfény, vagy nem süt konkrétan a szemébe a nap. Én vezetésnél rendszeresen használom, mert jó a szememnek.

No de azért, hogy biztonságba legyél mögötte, szerintem pszichológusért kiált.

2014. febr. 13. 16:03
 6/11 anonim ***** válasza:

Én tettem fel a kérdést, és nézzetek már ki az ablakon! Süt a nap mint júliusban! Nem mindegy, milyen hónap van???

http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..

2014. febr. 13. 16:07
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom merre felé jártál, de én itt Pesten nem tapasztaltam nyári napsütést. Amolyan "lazán napba bámulós" idő volt ma, sőt, 10 óra körül kifejezetten borús volt az idő.

A napszemüvegről egyébként a legtöbb ember a nyárra asszociál, ezért megnéznek benne télen.

Az pedig tényleg nem normális, hogy napszemüveg mögé "bújsz".

2014. febr. 13. 21:06
 8/11 A kérdező kommentje:
Nálunk is sütött a nap majdnem egész nap (19ker) de nem is ez a lényeg. Végülis amit tudni akartam, megtudtam, a többség hülyének nézne, vagy feltűnősködőnek, vagy ilyesmi.
2014. febr. 13. 21:11
 9/11 anonim ***** válasza:
A sztárok is folyton napszemüvegeznek, ha te ettől érzed magad jobban, akkor miért ne? Nem zavarsz vele senkit. És egyébként nálunk is annyira sütött ma a nap, hogy simán kellett volna egy napszemüveg.
2014. febr. 13. 21:17
 10/11 anonim ***** válasza:

"A sztárok is folyton napszemüvegeznek"

..hogy ne ismerjék fel őket...

2014. febr. 13. 21:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!