Találkoztatok/Ismertek gamer lányt?
A wow nem csak pvp-ből,de pve-ből is áll, ki melyiket szereti. Attól mert valaki kihúzza a gladit meg aprítja a bg-n a népet, lehet a pve-hez olyan, hülye, mint a s*ggem kifordítva és képtelen olyan egyszerű taktikákat követni, mint hogy ne állj a tűzbe vagy lassíts/lődd az addot, esetleg ne olyan dps-t toljon ki, mint öreganyám ha random nyomogatmá a számokat a klaviatúrán. Megdöbbentő számomra, hogy mennyi értelem kell ehhez és milyen keveseknek adatott meg.
Ki ebben, ki abban hó. Én nem ülök neki CODozni, más nem ül neki WOWozni. Történet vége.
Ismerek. PlayIT-re, meg egyéb olyan gamer eseményekre is eljár, ahova én fiúként be nem tenném a lábam.
Még jól is néz ki, nem is csoda, hogy mindig van barátja.
Én lineage-eztem jó sokáig. Hát, tapasztalatom szerint a legtöbb csaj azért jár fel, mert élvezi, hogy körülugrálják a fiúk, a játékhoz nem értenek annyira.
Viszont vannak kivételek, ismertem egy finn csajt aki például nagyon durván tolta a PvP-t :D Meg elég agresszív játékstílusa is volt. (És élőben sem volt ronda egyáltalán.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!