Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy egyik...

Miért van az, hogy egyik ember a másiknak nem hogy segítene, hanem még szivatja is pl. egy szolgáltatónál?

Figyelt kérdés
Akár telefonon, akár személyesen, de sokszor botlok olyanokba, akik nem akarnak segíteni, pedig a munkájuk lenne? (üzletben pl.) Egyszerű kérdésre nem tudnak normálisan válaszolni rendesen. Miért van ennyi frusztrált ember? Miért nem lehet emberségesen a másikhoz állni? Nem értem néha az embereket! Mindenkinek meg van a baja, de miért a másikon akarja levezetni? Ez Magyarországra annyira jellemző.
2014. febr. 11. 16:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!Kis reménysugár ízért van,én csupa olyan közegben vagyok ahol mindenki mindenben ismétlem MINDENBEN ott segít ahol tud két iskolába járok mind a kettőbe a tanárokkal egyetemben hozzáteszem, felnőtt oktatás mindkettő!!Szóval nincs veszve minden!!25 év alatt nem találkoztam ennyi önzetlen és kedves emberrel mint mostanában....26 vagyok

Sokat jelent ,hogy te hogy állsz hozzá..negatív hozzáállás és érzés azt vált ki(bár nálam akkor segítettek a legtöbben)önzetlenül...ha savanyú vagy azt is vonzod...jah és még valami hajlamosabbak a mai világ miatt érzékenyebbek lenni...próbálj meg nem foglalkozni eleve az empátia ,együttérzés csodákra képes és enyhíti a szívet is sőt még viszonzást is kapsz általa...nem szabad mindent felvenni..pont ma mondtam egy ismerősömnek is...:)

pont az segít át ezen a sok nehézségen ,hogy ha elkezded észre venni hogy mások is ugyanazokkal küzdenek épp mint te,a vágyaik is ugyanazok...légy előzékeny és azt kapod...ha mások gondjaira figyelsz nem csak magad gondjait tudod megoldani késöbb,hanem mások is figyelnek rád és mgé te is jobban érzed magad tőle,elvonja a figyelmedet magadról....próbáld ki!!

2014. febr. 11. 16:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy válaszoltál. Én próbálok mindenben csak pozitív lenni, és azt sugározni. Amúgy sem vagyok egy veszekedős típus, és minden emberrel meg tudom találni a hangot. Ami zavar, az az, hogy frusztráltak az emberek és azt próbálják rád is rányomni. Sok negatív dolgot. Sok mindent tudnék írni, de amiért ma ide beírtam, már ki is beszéltem magamból, túl tettem magam rajta. Sajnálom azt a szegény ügyfélszolgálatos nőt, aki olyan frusztrált, hogy sértő hangnemben válaszoljon a fizető ügyfeleknek. Biztosan nagyon rossz dolgok történtek vele, már nem haragszom rá, inkább kívánom, hogy megoldódjanak a bajai, és jó kedvvel tudja végezni a munkáját. Én szerencsés ember vagyok, mert boldog vagyok. Sajnos ez is bosszanthat némely embert.
2014. febr. 11. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!