Miért van az, hogy egyik ember a másiknak nem hogy segítene, hanem még szivatja is pl. egy szolgáltatónál?
Szia!Kis reménysugár ízért van,én csupa olyan közegben vagyok ahol mindenki mindenben ismétlem MINDENBEN ott segít ahol tud két iskolába járok mind a kettőbe a tanárokkal egyetemben hozzáteszem, felnőtt oktatás mindkettő!!Szóval nincs veszve minden!!25 év alatt nem találkoztam ennyi önzetlen és kedves emberrel mint mostanában....26 vagyok
Sokat jelent ,hogy te hogy állsz hozzá..negatív hozzáállás és érzés azt vált ki(bár nálam akkor segítettek a legtöbben)önzetlenül...ha savanyú vagy azt is vonzod...jah és még valami hajlamosabbak a mai világ miatt érzékenyebbek lenni...próbálj meg nem foglalkozni eleve az empátia ,együttérzés csodákra képes és enyhíti a szívet is sőt még viszonzást is kapsz általa...nem szabad mindent felvenni..pont ma mondtam egy ismerősömnek is...:)
pont az segít át ezen a sok nehézségen ,hogy ha elkezded észre venni hogy mások is ugyanazokkal küzdenek épp mint te,a vágyaik is ugyanazok...légy előzékeny és azt kapod...ha mások gondjaira figyelsz nem csak magad gondjait tudod megoldani késöbb,hanem mások is figyelnek rád és mgé te is jobban érzed magad tőle,elvonja a figyelmedet magadról....próbáld ki!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!