Milyen emberek vannak most ebben a világban? Ez szörnyű!
Facebook Pl. Tele van perverzekkel (Bögyös és bevállalós csajok jelöljetek, Gyere egy numerára).
megszállottakkal! Csak a horoszkópját bámulja minden nap, és az mondja meg neki, mit csináljon aznap! (Mint volt nem is olyan rég egy műsorban, hogy a felesége az embernek horoszkóp mániás volt, és addig csinálta, míg a férje elvált tőle).
Elvakultakkal.
Az egyik hiába integet, nyüglődik, b*nak észrevenni! Ott halna meg előttük, akkor sem segítene rajta.
Én igazából nem értem, miért vesz fel valaki olyan ismerősöket, akikkel nincs témája, teljesen különböző a gondolkodása.
Az én ismerőseim olyan emberek, akiket valamiért kedvelek, érdekelnek, akikkel tudok beszélgetni, vagy akiket szeretek, tisztelek. Akik a közeli rokonaim, barátaim, vagy olyan ismerősök, akikkel szívesen kommunikálok.
Hogy mire való az internet? Mindenki álarc mögé bújik, jó pofizik. A valóságban meg röhögnek az ember arcába, hogy mit írkál, miket szeret.
Én hagyom az egészet, az okostelefont is, játszatok tovább vele, mint a gyerekek, nem érdekel az sem. Kimegyek a szabadba, foglalkozom a családtagjaimmal, a kutyámmal, macskámmal. A többiek meg úgy játszadozzanak, ahogy akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!