Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az h eddig akárhány...

Miért van az h eddig akárhány munkahelyem volt egy idő után mindig rohamosan elkéstem?

Figyelt kérdés

Max 3-4 hónap és elkezdek késni ami általában kirúgáshoz vezet. Miért van ez?

Másoknak olyan könnyen megy :(

Holnap kezdek egy elég komoly munkahelyen ami fontos szerepet fogjázszani az életemben és már előre félek pedig itt le kell húznom minimum 1.5 évet ahhoz h legyen értelme (minősítést kapok) Mi kellene tennem h jobb legyen?

2014. febr. 9. 13:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

nekem is volt olyan munkahelyem, ahol akármit csináltam, elkéstem. ennek a legfőbb oka az volt, h gyűlöltem azt a helyet, ki is rúgtak 2 hónap után :)

a mostani helyemet imádom, lassan 1.5 éve vagyok itt, és még sosem késtem.

nekem sokat segített az, hogy áthelyeztem a reggelizést a melóhelyre. sajnos nagyon lassan eszek, reggelente a rohanásban ez nagy hátrány volt. hagytam az egészet a csába, becsomagoltam a kis elemózsiámat, elindultam hamarabb és bent a konyhában szépen elfogyasztottam stressz nélkül. megnyugtatott a tudat hogy már helyben vagyok, max félreteszem a kaját és szünetben folytatom.

2014. febr. 10. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!