Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szipog néhány fiatal az...

Miért szipog néhány fiatal az utcán, buszon, boltban, stb, nyilvánosan? Nincs zsebkendőjük?

Figyelt kérdés

Rettenetesen idegesítő, amikor ott áll a közelemben, és néhány másodpercenként hangosan szipog egyet. Sok ilyet hallottam már. Több fiút hallottam már, mint lányt, de a lányokat se kell félteni. Legszívesebben felajánlanék nekik egy zsebkendőt, de félek, hogy megsértem, lehet, hogy nem is az orra van tele, hanem egyszerűen rossz szokása ez valamiért, s akkor ott magyarázkodjon? Ezt nem akarom. De tényleg nagyon érdekelne, mert hallgatni nagyon gusztustalan, sokszor a hányinger jön rám.

Érdekes, még csak fiataloktól hallottam, felnőttektől nem.

2014. febr. 9. 12:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem csak a fiatalok. Draga kollegam 43 eves, es 5 eve,amiota ismerem,folyton taknyol.Szipog, dzsuvas az orra,15 masodpercenkent szipog egyet, a torka is tele van allandoan valadekkal.Annyira undorito,hogy sokszor mar en is ugy erzem mellette,hogy tele van mindenem,orrom,torkam, stb.

Rakerdeztem,hogy meg van fazva,vagy valami egyeb,de nem lehet valaki eveken at megfazva.

Valami baja van,az tuti,de szerinte o egeszseges.Multkor rakerdeztem,mert mar nem birtam, es megsertodott.

2016. jan. 22. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!