Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hagyták abba a csúfolást...

Miért hagyták abba a csúfolást? 15/F Többi lent

Figyelt kérdés

Sulimban van két nagyobb csaj akik már fél éve csúfoltak, de nem úgy hogy, a szemembe mondták, hanem a hátam mögött illetve sokszor olyan volt, hogy mentem el a folyosón mellettük és mondták egymásnak figyeld azt a gyereket...

Mintha ott sem lennék, gyakran a az osztálytársaikat uszították hogy csúfoljanak engem. Ez az egész nagyon rosszul esett, de nem tettem ellene semmit és nem szóltam senkinek sem, csak tűrtem az egészet, de viszont nem mutattam magamon hogy bántana. Végül mégis abbahagyták és azt szeretném tudni hogy miért? Talán megkomolyodtak, megunták vagy valaki leállította őket?

Ti mire gondoltok? Például ha ti lettetek volna a csúfolódók miért hagytátok volna abba?

2014. febr. 5. 14:19
 1/4 anonim válasza:
Eszrevettek, hogy gaz amit csinalnak. Jol tetted, hogy nem mutattad, hogy bant. :)
2014. febr. 5. 14:26
 2/4 anonim ***** válasza:
jól tetted hogy nem foglalkoztál velük,szerintem ezértis hagyták abba
2014. febr. 5. 14:34
 3/4 anonim válasza:
szóljá be nekik oszt tső
2014. febr. 5. 18:11
 4/4 anonim válasza:
szia! Nagyon jól tetted hogy nem szóltál semmit! Szerintem valaki leálította őket. De ez nem számít. Inkább örülj annak hogy leszálltak rólad, de szerintem semmiképp nem szólj be nekik mert lehet hogy újra rád szállnak :)
2014. márc. 16. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!