Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért tesznek fel kérdést ha...

Miért tesznek fel kérdést ha aztán eltűnnek?

Figyelt kérdés

Itt GYK-ra gondolok. Kérdez, Te szinte azonnal válaszolsz, esetleg van valami kérdésed viszont, de csak azt látod, hogy még órák múlva se válaszolt.

Akkor mi a fészkes fenének kérdez ha nincs ideje megvárni a választ???

2014. febr. 5. 08:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szóval neked az, ha valaki csak keveset netezik, inkább kimegy a szabadba, mozog, normális életet él, egyenlő azzal, hogy nincs ideje. És még én vagyok hülye. Oké :D Ha nem tetszik az oldal működése, minek vagy itt egyáltalán? Menj, inkább segíts az anyukádnak valamiben, takaríts, mosogass, teregess, ha ennyire ráérsz.
2014. febr. 5. 13:36
 12/16 anonim ***** válasza:
Én csak olyankor hiányolom a válaszát, ha sürgős választ kér, illetve ha vészhelyzetben ír.
2014. febr. 5. 13:59
 13/16 Mirk ***** válasza:
100%

Lehet, hogy néhány ember nem azért regisztrált, mert itt szeretné leélni az életét, hanem mert, ha néha napján nem tudja valamire a választ akkor itt felteszi a kérdését. Aztán elmegy. Igen.

Elmegy és dolgozik, pihen, szexel, vacsorázik, vagy bármi mást csinál, amit az emberek szoktak. Nem táborozik le a monitor előtt és frissítgeti az oldalt félpercenként.

Meglepő, de igaz.

2014. febr. 5. 15:16
 14/16 anonim ***** válasza:
Kérdező neked ez most a legnagyobb problémád, hogy ki miért nem válaszol? Irigyellek!
2014. febr. 5. 15:51
 15/16 anonim ***** válasza:

Én szoktam válaszolni, van, hogy csak megköszönni is, de nem órák múlva, elképzelhető, hogy 2 nappal később válaszolok.

Ez szerintem normális, de amúgy ha sosem válaszol, az engem is zavar néha. Illik szerintem megköszönni, de mondjuk az a kisebbik baj, de van, hogy a véleményedet kérdezi a kérdező, és szemmel láthatóan akkor tűnik el, mikor ellent mondanak neki.

2014. febr. 6. 03:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, te most hol vagy? Tegnap este óta nem írtál senkinek, azóta érkeztek újabb válaszok. Nem kéne ilyen pofátlannak lenni, hogy órákig nem válaszolsz :)
2014. febr. 6. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!