Miért tesznek fel kérdést ha aztán eltűnnek?
Itt GYK-ra gondolok. Kérdez, Te szinte azonnal válaszolsz, esetleg van valami kérdésed viszont, de csak azt látod, hogy még órák múlva se válaszolt.
Akkor mi a fészkes fenének kérdez ha nincs ideje megvárni a választ???
Lehet, hogy néhány ember nem azért regisztrált, mert itt szeretné leélni az életét, hanem mert, ha néha napján nem tudja valamire a választ akkor itt felteszi a kérdését. Aztán elmegy. Igen.
Elmegy és dolgozik, pihen, szexel, vacsorázik, vagy bármi mást csinál, amit az emberek szoktak. Nem táborozik le a monitor előtt és frissítgeti az oldalt félpercenként.
Meglepő, de igaz.
Én szoktam válaszolni, van, hogy csak megköszönni is, de nem órák múlva, elképzelhető, hogy 2 nappal később válaszolok.
Ez szerintem normális, de amúgy ha sosem válaszol, az engem is zavar néha. Illik szerintem megköszönni, de mondjuk az a kisebbik baj, de van, hogy a véleményedet kérdezi a kérdező, és szemmel láthatóan akkor tűnik el, mikor ellent mondanak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!