Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Én miért nem tudom, hogy mi...

Én miért nem tudom, hogy mi szeretnék lenni, amikor nagy leszek?

Figyelt kérdés
Semmi elképzelésem sincs :(
2014. febr. 3. 03:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ötéves gimibe jártam, így már 19-20 évesek voltunk, mikor érettségiztünk. Azon kevesek egyike voltam az osztályból, akik biztosra tudták mit szeretnének kezdeni magukkal a jövőben. Csakhogy rá egy-két évvel rájöttem hogy mégsem az az én utam. :)

Most 24 éves vagyok és még mindig keresem az utam. Addig próbálok ismerkedni magammal, feszegetem a határaimat és igyekszem boldogan élni. Elfogadtam hogy én ilyen típusú ember vagyok, már nem érdekel ki mit mond. Ha csak 40 évesen jövök majd rá mit is szeretnék kezdeni magammal, akkor 40 évesen jövök rá. De addig sem fogok ezen görcsölni éjjel-nappal. Régebben azt tettem, és csak rosszabb lett tőle minden.

2014. febr. 4. 11:17
 12/12 A kérdező kommentje:
és akkor mit csinálsz most, mivel foglalkozol?
2014. febr. 4. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!