Én miért nem tudom, hogy mi szeretnék lenni, amikor nagy leszek?
Ne kapkodd el. Ha még általánosba jársz, próbálj meg gimnáziumba menni (ne szakközépiskolába), hogy 18 évesen dönthess, mi szeretnél lenni, és akkor el tudsz menni olyan szakmát tanulni, amit szeretnél, vagy egyetemre mehetsz, akármi.
Szerintem irtó nagy kegyetlenség 14 évesen egy életet meghatározni egy később megbánt szakközépiskolával.
Egyre figyelj, mert ez nagyon fontos: legyen minél jobb a bizonyítványod, minden évben.
és addig mit csináljak, amíg nem tudom, hogy mi tetszik? Teljesen céltalan vagyok :(
21
- Mit szeretsz csinálni?
- Mi megy jól?
Ez a két alapkérdés. Ha a kettőnek van keresztmetszete, akkor egy nagyon szerencsés ember vagy. Ha nincs, akkor az erősségeimre gyúrnék a helyedben, hátha megtalálod a számításod idővel.
Addig bármilyen munka vagy gyakorlati hely megteszi. Sok sikert, fel a fejjel :) Úgyse úgy alakul az életed, ahogy eltervezed. Ha nekem valaki 10 éve azt mondja, hogy itt fogok tartani, körberöhögöm :D
de ilyenekről sincs semmi elképzelésem... nem tudom, hogy mit szeretek csinálni. Általában csak elütöm valamivel az időm, de semmi nem köt le annyira :(
Hogy miben vagyok jó... nem tudom. Nem szoktak se dicsérni, se szidni... én sem érzem, hogy valamiben kiemelkedően jó lennék.
hogyan jöjjek rá, hogy mit szeretek, miben vagyok jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!