Ismersz olyan fiatalembert (19-21 év), akinek az IQ-ja egészen biztosan 130 felett van?
Figyelt kérdés
Milyen az arcszörzete? Az a hipotézisem, hogy ezek az embereknek sokkal gyérebb. Én négyet ismerek, akiknek Raven tesztel bizonyítottan 130+ és mind a négynek nagyon gyér az arcszörzete, és nem is lepi el a teljes arcát.2014. febr. 2. 13:20
1/5 anonim válasza:
ebben lehet van valami:D mert akkor akinek az IQ-ja kicsi az olyan szőrös mint egy majom vagy mi?:)
2/5 anonim válasza:
Ez igen. Te elmehetnél angol tudósnak.
"Angol tudósok megvizsgálták, hogy akinek 130+ az IQ-ja, annak gyérebb z arcszörzete..."
3/5 anonim válasza:
most hogy mondod, lehet, van benne valami.
egyébként ezt annak lehet betudni hogy átlagosan az ázsiai emberek magasabb iqval renelkeznek, és ez a gyér arcszőrzet főképp ázsiai jelleg.
de lehet hogy csak pont mi ismerünk ilyeneket.
illetve kíváncsi vagyok az átlag magasságukra is. genetikai és társadalmi okokból arra tippelek hogy alacsonyak.
4/5 anonim válasza:
Az én ismeretségi körömben ez biztosan nincs így. Sőt, nem is alacsonyak.
5/5 anonim válasza:
a bátyám 130+ az arcszőrzete érdekes, de sűrű, viszont eléggé kopaszodik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!