Az baj ha 11 évesen így gondolkodom? Fiú vagyok
Figyelt kérdés
Ezt gondolom én: soha bulizni,inni,drogozni,dohányozni,el járogatni otthonról.2014. febr. 1. 16:10
11/27 anonim válasza:
A drog és a dohány tényleg függőséget okoz, ráadásul feleslegesen visznek el sok pénzt, ezeket kipróbálni sem érdemes. Attól viszont még senki nem lett alkoholista, hogy újévkor nem kakaóval koccintott.
12/27 A kérdező kommentje:
,,,
2014. febr. 1. 16:42
13/27 anonim válasza:
Mindenki azt hiszi, hogy 11-2 évesen váltja meg a világot és ettől marha nagy felnőtt lesz. Inkább írd meg a leckét és ne ilyeneken fantáziálj.
14/27 anonim válasza:
Becsülendő a hozzáállásod :) Tulajdonképpen az lenne a baj, ha nem így gondolkodnál, és minél tovább megtartod ezt a hozzáállásodat, később annál értékesebb ember lehetsz majd. Rengeteg tinire rájön 14-16 évesen, hogy hirtelen felnőtt akar lenni és azt hiszik, az általad említett dolgokkal érik ezt el - pedig nem. A bulizásnak és az ivásnak vannak azonban mérsékelt, kulturált és egészséges módozatai. Ha majd nagyobb leszel és párhavonta elmész a kedvenc zenekarod fellépésére a barátaiddal, ahol meg-megiszol egy sört - na attól az égvilágon semmi bajod nem lehet, sőt, az alkoholos italok minimális, ritkánkénti fogyasztása még egyenesen egészséges is. Szükséged lesz majd az efféle kikapcsolódásra, szocializálódásra és jól fog esni, majd meglátod :) Hangsúlyozom: majd, amikor felnőttél. A dohányzás és a drog eszedbe se jusson, ezt a kettőt természetesen fontos, hogy elvből elutasítsd, lehetőleg életed végéig! 23 éves "bácsi" vagyok, és örülök, hogy vannak még ilyen 11 évesek :)
15/27 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy ezt gondolod, inkább az, hogy gyerek ésszel ilyeneken jár az eszed! A családodban biztos van mindegyikre példa, ha már itt a GyKn sivítasz.
16/27 A kérdező kommentje:
Utolsó nincs ilyen a családomban.utolsó elötti: kösz a választ
2014. febr. 1. 21:07
17/27 anonim válasza:
Én is ezt gondoltam 11-12 évesen, nyugodj meg a te véleményed is változni fog. Szerintem csak azért írtad ki ezt a kérdést, hogy megdícsérjenek, hogy milyen jó gyerek vagy stb.
A kocsikkal mi a bajod?
18/27 A kérdező kommentje:
Hát félek is meg a családombon autobaleset volt régebben amikor én még nem éltem és utálom a kocsikat baj?
2014. febr. 1. 22:05
19/27 anonim válasza:
Nem baj, csak furcsa, mert szinte minden gyerek hajlik a kocsik felé. Nem hiszem el, hogy tényleg nem érdekelnek az autók.
Amúgy meg a baleset dolog, az nem akkora tragédia ám.
Faterom több mint 15 éve vezet és még csak egy koccanása sem volt.
Egyébként meg fog változni a hozzáállásod.
Hányadikas lehetsz? 6?
Majd pár év múlva, nem azt mondod hogy sehova nem jársz el, mert akkor nem fogsz ismerkedni senkivel se.
De tanulj jól. Küzdj a céljaidért és meglátod, hogy sok minden jó lesz, ha van egy kitűzött célod, mert van ösztönzésed.
20/27 A kérdező kommentje:
Az autokat azért is utálom mert szennyezik a környezetet .ötödikes évvesztes vagyok.Nem hiszem hogy meg fogom gondolni magam.
2014. febr. 2. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!