Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az hogy mindig meg...

Miért van az hogy mindig meg aláznak?! (Többi lent)!

Figyelt kérdés

Most vagyok 9-kes újj iskola, újjbarátok.. szóval most mimden ujj.... nem vagyok olyan aki nagyon beszólogat másoknak sőt inkább megsem szólalok csak csendbeb szemlélődöm! De vannak elég görény emberek akik mindig beszólnak pedig hozzájuk nem szólok max ha köszönök...

Én csinálok valamit rosszul vagy vagy az embereknek van az a rossz tulajdonságuk hogy szeretnek másokat meg alázni???

2014. febr. 1. 10:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Én is beszólhatnék neked (mások lehet, hogy meg is fogják tenni), de nem teszem.

Röviden a válasz: igen, vannak ilyen emberek, akik szeretnek másokat oltogatni, lejáratni, megalázni, főleg az ilyen csendesebb embereket, akik nem tudják megvédeni magukat.

2014. febr. 1. 10:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Pont az ilyen embereket szokták maguknak kiszemelni, és bántani, mert arra se vagy képes, hogy megvédd magad, nem áll melléd senki, és nem kockáztatnak semmit.

Szerezz barátokat, emeld fel a hangod, és legyél olyan szereplője a közösségi életnek, aki számít!

.... és marha gyorsan javíts a helyesírásodon!

2014. febr. 1. 10:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy közösségben azért ugranak egy emberre, azért piszkálják, mert különbözik tőlük, nem vagy szimpatikus számukra. Arra megy ki, hogy szedd össze magad, hasonulj és embereld meg magad. A piszkálás negatív, de valamilyen szinten törődés is, amiből hasznod válhat. Ahogy írják fentebb is, emeld fel a hangod és tedd magad valakivé.
2014. febr. 1. 10:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Azért, mert értelmesnek gondolják magukat, hogy betudnak szólni egy náluk személyiségileg és fizikailag gyengébb lánynak. Azt hiszik ettől menők. Gratulálok nekik.
2014. febr. 1. 10:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat... talán lehet, hogy igazatok van de azzal sem lehet mindent megoldani,hogy szét alázzák az embert mert ilyet ÉRTELMES EMBER nem csinál...!!!!
2014. febr. 1. 14:41
 6/6 anonim válasza:

szerintem,nekik ez egy fajta szórakozást nyújt hogy másokat tönkre tesznek lelkileg,ha sokan piszkának,akkor próbálj meg keresni bennük is egy hibát vagy többet,és arra alappzva szólj vissza,ha kell még tanács csak szólj.

tudod h ki vagyok :)

2014. febr. 4. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!